Vâlcov: Comisia pentru Roşia Montană îşi finalizează raportul săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul PSD Darius Vâlcov conduce comisia specială pentru Roşia Montană FOTO Mediafax
Senatorul PSD Darius Vâlcov conduce comisia specială pentru Roşia Montană FOTO Mediafax

Darius Vâlcov, preşedintele Comisiei pentru Roşia Montană, a anunţat că raportul la proiectul de lege privind exploatarea de la Roşia Montană, transmis de Guvern, va fi finalizat cel mai probabil săptămâna viitoare.

El a arătat că discuţiile se vor relua marţi, la ora 15.00, pe prima parte a raportului, care cuprinde sinteza audierilor.

„Am discutat pe sinteze din cadrul audierilor, s-au făcut unele modificări, s-a cerut reformularea corpului raportului, modificări de formă, de exprimare, s-au adăugat unele elemente din audieri. A rămas stabilit ca miercuri dimineaţă, începând cu ora 9.00, să se discute pe proiectul de lege“, a arătat Vâlcov.

Senatorul PSD a precizat că, după finalizarea discuţiilor în grupurile de lucru, se trece la proiectul de lege în sine, respectiv la amendamente, propuneri, dezbateri.

Darius Vâlcov a anunţat că finalizarea raportului se va face cel mai probabil săptămâna viitoare. „Abia suntem la prima parte, spre joia viitoare ne apropiem de o decizie finală, acum suntem la 25%“, a mai spus el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite