Nicuşor Dan, după ce a acceptat o dezbatere cu Firea: Sper ca şi actualul primar general să confirme participarea. Avem ce dezbate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook / Nicuşor Dan
FOTO Facebook / Nicuşor Dan

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan a afirmat pe Facebook că a acceptat o invitaţie din partea unei televiziuni pentru o dezbatere faţă în faţă cu actualul primar general Gabriela Firea. „Sper să confirme participarea. Avem ce dezbate, iar oamenii vor putea face o comparaţie directă între noi”, a notat Nicuşor Dan.

„Am acceptat invitaţia adresată de postul TV Realitatea Plus de a participa la o dezbatere faţă în faţă cu Gabriela Firea, pe 23 septembrie. 

Presupun că şi contracandidata mea a primit o invitaţie similară şi sper să confirme participarea. A refuzat dezbaterile propuse de mine la sediul Primăriei, a refuzat dezbaterea la o autobază STB (locaţie propusă chiar de ea!), va refuza şi o dezbatere standard la televiziune? 

Văd că Firea e foarte vitează prin interpuşi sau în postări pe Facebook, unde ridică diverse întrebări. Am şi eu o serie de întrebări pentru ea, au şi bucureştenii care ne-au scris pe https://bucurestiumilit.ro/ peste 26000 de întrebări şi probleme pentru ea. 

Avem deci ce dezbate, iar oamenii vor putea face o comparaţie directă între noi”, a precizat Nicuşor Dan pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite