Liberalul Răzvan Sava, susţinut de PNL pentru preluarea interimatului la Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL a anunţat, marţi seară, că a demarat procedurile necesare pentru constituirea unei noi majorităţi la nivelul Consiliului General al Municipiului Bucureşti pe baza Acordului pentru bucureşteni iniţiat de PNL şi pentru susţinerea liberalului Răzvan Sava care să ocupe funcţia de Primar General Interimar.

Potrivit unui comunicat al PNL Bucureşti, Comitetul Executiv al PNL Bucureşti l-a desemnat marţi pe Răzvan Sava, reprezentant al PNL în Consiliul General, pentru preluarea funcţiei de viceprimar şi implicit pentru preluarea atribuţiilor de primar general interimar.

În plus, PNL a punctat că „rămâne consecvent Acordului pentru bucureşteni propus Consiliului General şi societăţii civile şi va face toate demersurile necesare pentru ca acesta să fie respectat şi implementat“.

Primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Marin, a fost demis din funcţie, marţi, prin votul consilierilor generali, la două luni după ce a fost desemnat în locul lui Sorin Oprescu, acuzat de fapte de corupţie. Pentru schimbarea din funcţie a primarului interimar Ştefănel Marin (UNPR) au votat 37 de consilieri generali. Alţi cinci consilieri au votat „împotrivă“, iar trei s-au abţinut.

Viceprimarul Capitalei Dan Darabont a declarat marţi, după şedinţa CGMB în care primarul general interimar Ştefănel Marin a fost demis, că PSD ia în calcul să facă o propunere pentru ocuparea acestei funcţii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite