Goţiu, despre ultimele proteste: Dragnea, Tăriceanu şi toţi baronii care fac scut în jurul lor au suferit o înfrângere umilitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul USR Mihai Goţiu consideră că liderii PSD şi ALDE, dar şi cele două formaţiuni, au suferit o „înfrângere umilitoare“, dovadă fiind modul cum au ales să protesteze cei mai mulţi oameni ieşiţi în stradă în ultimele patru zile.

„Dragnea şi Tăriceanu au pierdut. Au vrut să transforme Piaţa Victoriei şi alte pieţe publice din oraşele României în scenele unor confruntări dure între protestatari şi jandarmi. ”Visul” lor după atacul cu gaze asupra protestatarilor, de vineri seara, era ca aceştia din urmă să reacţioneze violent, pentru a da apă la moară aparatului propagandistic, pregătit să promoveze teoria ”tentativei de lovitură de stat”, o variantă complementară a scenariului fabulatoriu cu «statul paralel». Calculele cinice ale lui Dragnea şi Tăriceanu au fost date, însă, peste cap de modul în care s-au comportat protestatarii în următoarele zile. Fără a se lăsa intimidaţi de violenţe, cetăţenii au revenit în pieţele publice ale României. Atacului cu gaze şi bastoane i-au răspuns cu fermitate, dar fără violenţă“, a scris pe Facebook Mihai Goţiu. 

De asemenea, senatorul USR puctează că liderii PSD şi ALDe nu au înţeles cu adevărat ces-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute şi ce ar urma. „La sfârşitul săptămânii trecute, Dragnea, Tăriceanu şi toţi baronii care fac scut în jurul lor au suferit o înfrângere umilitoare. Nu-mi fac iluzii că liderii PSD şi ALDE vor înţelege, măcar acum, motivaţiile celor care ies în stradă. Sunt prea încrâncenaţi şi prea disperaţi să rămână la ciolan pentru ca, în mintea lor, să mai fie loc şi de raţiune. Nu le plâng de milă. Şi-au ales singuri locul lor în istoria României. La lada cu reziduuri toxice“, a mai afirmat Goţiu. 

Nu în ultimul rând, senatorul USR consideră că susţinătorii teoriilor „loviturii de stat“ s-au „acoperit de penibil“ şi a mulţumit oamenilor care au ieşit în stradă.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite