Alegeri prezidenţiale 2014. Ai, n-ai mingea, campania merge mai departe

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis de Sibiu s-a dus în Constanţa lui Radu Mazăre. FOTO Facebook/Klaus Iohannis
Klaus Iohannis de Sibiu s-a dus în Constanţa lui Radu Mazăre. FOTO Facebook/Klaus Iohannis

Tot românu' se pricepe la politică şi sport, dar ce te faci ca politician când e meci cu Ungaria în plină campanie? Te adaptezi şi aşa s-au adaptat în această sâmbătă de alegeri prezidenţiale 2014.

Pentru aceste alegeri prezidenţiale 2014, Elena Udrea pare că s-a împrietenit foarte bine cu Photoshop, fie că o aranjează bine în mesaje politice, fie că o ajută cu niţică popularitate înainte meciului României cu Ungaria. Doamna Udrea dă şi un pronostic: 2 la 0 pentru ai noştri. Fie ca sfântul zeu al fotbalului să o audă şi s-o follow-uiască pe Facebook, căci printre contracandidaţi n-a picat bine mesajul.

image

Monica Macovei a publicat un screenshot cu definiţia „ipocriziei“ din dexonline. „Câţi dintre prietenii de pe FB se aşteaptă să dau pronosticuri? Cred că niciunul. Şi nu voi da. Meseria mea nu este ipocrizia. Seara asta trebuie să aparţină dumneavoastră, celor cu adevărat pasionaţi de fotbal“, a comunicat doamna Macovei. Poate că niciodată până acum în această campanie pentru alegeri prezidenţiale 2014 nu s-a potrivit mai bine dictonul: ai, n-ai mingea, dai la poartă!

Victor Ponta ne-a informat în plină campanie pentru alegeri prezidenţiale 2014 că este conectat la spiritul românesc. Promovează un proiect românesc de succes, afirmă domnul Ponta, cu legume de ţară şi produse tradiţionale româneşti. Dacă şi acestea au ştampila „bio“ pe ele, atunci o privire prin cămara Eco&Bio îi lasă pe români cum i-am găsit: cu ochii la sănătate şi cu E-urile în sacoşă. Ştim că ziua nu e încheiată, dar domnul Ponta n-a zis încă nimic de meci. A distribuit însă un articol despre Halep şi a lăudat Dacia neapărat produsă la Mioveni. Ca o coincidenţă, poza aleasă este cu modelul Duster pe care l-a lăudat în trecut (şi chiar folosit) Traian Băsescu.

Klaus Iohannis a fost la Constanţa, la un miting ACL pentru aceste alegeri prezidenţiale 2014. A strâns mâini, s-a tras în poze şi a cuvântat (credem că a cuvântat, deşi se poate doar să fi apărut pe scenă în faţa unui microfon). N-a uitat apoi să aibă şi câteva scurte pe Facebook cu sloganul „România lucrului bine făcut“. Se vede treaba că-i place ideea asta de campanie.

image

La final, trei scurte cu William Brînză, Dan Diaconescu şi Călin Popescu Tăriceanu. În contra direcţiunii celorlalţi contracandidaţi pentru alegeri prezidenţiale 2014, cei trei au avut mesaje, în ordine, despre gazele de şist, emisiunile la care se duc şi propria persoană. Da, domnul Tăriceanu a reuşit să aibă un videoclip de două minute în care spune lucruri. Puţin peste 200 de oameni l-au ascultat şi văzut spunând lucruri.

P.S.: Şi mai avem două scurte cu Elena Udrea şi Monica Macovei. Cea dintâi tot are mesaje pentru femei, cum ar fi că „m-am luptat să demonstrez că poţi fi blondă, poţi purta tocuri, poţi să vrei să arăţi bine şi în acelaşi timp să faci performanţă profesională“. Am mai văzut femei de carieră şi de succes şi cu mâna pe inimă, Biblie şi Codul muncii am spune că nu erau deloc urâte, nearanjate şi încălţate cu cizme, deci s-au descurcat singure. Doamna Macovei se laudă cu intelectualii care o susţin. Oare intelectualii blonzi, cu tocuri şi care arată bine au performanţă profesională?

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite