Primarul Chişinăului, implicat într-un accident rutier în drum spre România. Maşina în care se afla a lovit un cal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a fost implicat, noaptea trecută, într-un accident rutier produs în zona localităţii Condriţa. Maşina în care se afla edilul moldovean a lovit un cal.

UPDATE - 12:50

Primarul Chişinăului a ajuns cu bine la Bucureşti, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Dorin Chirtoacă avea programată o conferinţă la Teatrul Naţional Bucureşti, de la ora 11, dar aceasta a fost amânată cu o oră şi jumătate. Accidentul, produs la câţiva kilometri de Chişinău, nu a avut urmări grave pentru pasagerii maşinii. Dorin Chirtoacă a continuat drumul la volanul maşinii sale, iar ceilalţi doi pasageri care se aflau împreună cu acesta în maşină s-au întors la Chişinău.

Înainte de a începe conferinţa de la T.N.B., vizibil afectat de incident, primarul a declarat:

"Noroc că am avut o maşină bună, altfel aţi fi vorbit acum despre mine la trecut. Era întuneric, iar în faţa maşinii au apărut doi cai. Pe unul am reuşit să-l evităm, iar pe celălalt l-am lovit cu partea dreaptă a maşinii. Am avut noroc că nu a fost lovit frontal, pentru că ar fi intrat prin parbriz peste noi", a declarat la finalul conferinţei primarul Chişinăului.
image

Primarul Dorin Chirtoacă, întâmpinat de directorul TNB, Ion Caramitru   FOTO Florin Ghioca

Alături de primarul Chirtoacă, în maşina implicată în accident se mai aflau şi deputatul PL Valeriu Munteanu şi pretorul sectorului Centru, Oleg Poiată. Aceştia se îndreptau spre Bucureşti.

Potrivit unui comunicat emis de Primăria Municipiului Chişinău, incidentul a avut loc în jurul orei 5.00 când maşina în care de aflau cei trei a lovit un cal care a intrat pe carosabil.

„Incidentul s-a întâmplat pe traseul Chişinău - Leuşeni, în preajma satului Condriţa. La volanul maşinii se afla pretorul sectorului Centru, Oleg Poiată. Şoferul autoturismului a tamponat un cal, care a ieşit pe carosabil. În rezultatul accidentului, animalul a decedat. Nicio persoană nu a fost traumatizată”, potrivit unui comunicat emis de Primăria Municipiului Chişinău.

Primarul şi deputatul Valeriu Munteanu s-au ales cu câteva zgârieturi şi vânătăi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite