Clotilde Armand a depus o sesizare la DNA: „Sunt nişte suspiciuni de fraudă la Primăria Sectorului 1“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clotilde Armand, membru USR, fost candidat la partdiului la Primăria Capitalei, a ajuns la DNA în urmă cu puţin timp. Ea a spus că a depus o sesizare legată de suspiciuni de fraudă la Primăria Sectorului 1.

UPDATE 14.00  Clotilde Armand a plecat de la DNA. Ea le-a spus jurnaliştilor că a mers să denunţe „suspiciuni de fraudă”, dar nu a dorit să facă precizări. „Sunt nişte suspiciuni de fraudă la Primăria sectorului 1, soldate cu prejudicii pentru cetăţenii români. Nu e nimic dovedit, trebuie să aibă loc o anchetă”, a spus aceasta, potrivit Digi24.

Întrebată despre ce perioadă este vorba, Armand a răspuns: „Ce se întâmplă acum, ce am descoperit noi acum la primăria Sectorului 1”.

Ştirea iniţială

Consilierul USR Clotilde Armand se află, miercuri după-amiază, la sediul DNA, ea neoferind detalii, la intrarea în instituţie, legate de prezenţa sa.

Clotilde Armand a ajuns la DNA după ora 13.00 şi a stat la rând la intrarea în sediul instituţiei. Ea a venit singură, potrivit News.ro.  Clotilde Armand nu a oferit detalii jurnaliştilor aflaţi la sediul DNA despre prezenţa ei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite