Stele pentru vedetele de pe teren: autorităţile vor să inaugureze o alee a celebrităţilor din lumea fotbalului. Vezi unde!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După modelul Walk of Fame-ului din Piaţa Timpului, unde sunt omagiate figuri importante din lumea teatrului şi filmului românesc, autorităţile vor să inaugureze o alee a celebrităţilor din lumea fotbalului. Omagiul se va face printr-o colaborare FRF - UEFA.

Aleea va fi într-un nou parc pe care Primăria Sectorului 2 îl va amenaja pe malul Lacului Fundeni, alături de un teren de fotbal, proiectul urmând să fie gata înainte de finala meciului UEFA Europa League, programat să se desfăşoare pe data de 9 mai 2012, pe stadionul Naţional Arena.

"Este vorba de un proiect comun cu FRF (n.r. – Federaţia Română de Fotbal) în care Primăria Sectorului 2 pune la dispoziţie terenul, iar Federaţia participă cu suma de 100.000 de euro, proveniţi dintr-o finanţare a UEFA" a explicat primarului Sectorului 2, Neculai Onţanu, citat de b365.

La festivitatea de inaugurare este aşteptat să participe, pe lângă şeful FRF, Mircea Sandu chiar şi preşedintele UEFA, Michel Platini. Platini a fost antrenorul selecţionatei de fotbal a Franţei, timp de patru ani, şi co-organizatorul Campionatului Mondial de Fotbal 1998 din Franţa. Platini a deţinut şi funcţia de preşedinte al Comitetului FIFA pentru Tehnică şi Dezvolatre şi a îndeplinit şi funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Franceze de Fotbal.

Printre primele vedete din fotbal pe lista "stelelor" se numără Gheorghe Hagi, Gică Popescu, cât şi Adrian Mutu şi Cristi Chivu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite