Linia turistică „Bucharest City Tour“ a fost suspendată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul acestei luni, turisţii şi bucureştenii nu se mai pot plimba cu autocarele supraetajate „Bucharest City Tour“. Acestea au fost suspendate din cauza condiţiilor meteo din sezonul rece.

„Având în vedere condiţiile meteo nefavorabile din perioada sezonului rece, improprii desfăşurării transportului cu autobuze supraetajate, începând din data de 1.11.2014, linia turistică Bucharest City Tour va fi suspendată“, după cum au anunţat reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

Anul acesta, numărul călătorilor care au vizitat Bucureştiul şi s-au plimbat cu autobuzele double decker a fost de 44.073, dintre care 40.144 adulţi şi 3.929 copii cu vârste curpinse între 7 şi 14 ani.

25 de lei plimbarea

Ca şi în anii trecuţi, linia a funcţionat pe un traseu cu o lungime de 15,4 km, care a cuprins 14 staţii şi a putut fi parcurs în aproximativ 50 minute: Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şos. Kiseleff şi Piaţa Presei.

Tarifele de transport pentru această linie au fost neschimbate: 25 lei/card, pentru adulţi şi 10 lei/card, pentru copiii cu vârste între 7 şi 14 ani. Copiii cu vârsta de până la 7 ani, însoţiţi de adulţi, beneficiază de transport gratuit. Cardul de călătorie este valabil 24 de ore de la prima validare şi se poate procura din autobuzele turistice.

Citeşte şi:

Autobuzele turistice vor circula din nou în Capitală. Plimbările vor fi gratuite pe 1 Mai

Linia turistică din Bucureşti se suspendă în perioada sezonului rece

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite