Figurinele din ciocolată şi cozonacul străin, la mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

profite şi de câteva promoţii. Ciocolată este la discreţie, iar preţurile… pentru toate buzunarele. Ouă inspirate din desene animateÎn Carrefour şi Cora, produsele din ciocolată au

profite şi de câteva promoţii. Ciocolată este la discreţie, iar preţurile… pentru toate buzunarele.

Ouă inspirate din desene animate
În Carrefour şi Cora, produsele din ciocolată au preţuri speciale. Ouă, pui, găini, iepuraşi te întâmpină, în această perioadă, încă de la intrare, fiecare ambalate deosebit: cu fundiţe, inimioare, în cutii speciale. Preţurile sunt şi ele foarte variate: figurinele din ciocolată încep de la 1,4 RON. Un iepuraş poate costa de la 1,6 la 5,83 RON (cu drajeuri), dar poate ajunge şi la 18 RON (cel cu stracciatella). Un ou decorat, din ciocolată fondantă (150 gr), costă 46 RON, unul cu surprize 5,2 sau 29 RON, în timp ce unul din nuga (200 gr) ajunge la 16,5 RON. Produsele se găsesc şi combinate. Astfel, un pachet format din patru ouă de ciocolată şi un iepuraş costă 6,5 RON, iar unul cu praline ajunge la 12,5 RON. Un coş festiv cu patru ouă este 8,3 RON, iar o pungă cu 14 ouă, 54 RON. În Cora, iubitorii desenelor animate îşi pot găsi acum favoriţii într-o formă dulce: personaje din Madagascar sau Spiderman "sculptate" în ouă de ciocolată costă în jur de 26 RON. Ofertele abundă şi când vine vorba de... găini. Un coş cu un asemenea produs dulce este 40 RON, iar o găinuşă cu pui costă 5,58 RON.

Cozonacul tradiţional, înlocuit de "Panettone"
şi la raioanele cu prăjituri a început aglomeraţia. Deşi mai ieftini decât cei străini, cozonacii româneşti, cu nucă sau ciocolată, nu ademeneau prea mulţi vizitatori. În schimb, renumiţii "Panettone" se cumpărau pe bandă. Aceştia costă de la 15 RON (cel la pungă) la 53 RON, iar unii sunt şi la promoţie: un "Panettone" şi o sticlă de şampanie costă în jur de 43 RON.

Oferte la vinuri
Cei care vin în această perioadă la cumpărături pot beneficia şi de oferte la băuturi. Astfel, la Carrefour, un vin spumant este 11,70 RON, iar un Pinot Noir - 7,28 RON. Un pachet cu trei sticle de vin roşu sau alb costă în jur de 15 RON. şi la Cora vinul se numără printre "hiperoferte". Un pachet cu două sticle şi una gratis este 18,55 RON, o sticlă de Dry Muscat 11,46, iar vinul de Huşi, de diverse sortimente, este 7,2 RON. Un pachet promoţional Recaş cu trei sticle şi una gratis costă 22,25 RON, în timp ce unul cu un Caberlot şi un Riesling este 12,26 RON.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite