Bătaie în trafic: un şofer RATB a primit un pumn în ochi după ce s-a luat la ceartă cu un pieton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un şofer RATB a primit un pumn în ochi de la un bătăuş din trafic FOTO Adevărul
Un şofer RATB a primit un pumn în ochi de la un bătăuş din trafic FOTO Adevărul

Un scandal dintre şoferul unui autobuz RATB şi un pieton a fost semnalat în această dimineaţă prin serviciul unic de urgenţă 112. Primele informaţii arată că şoferul ar fi fost luat la ceartă de un pieton pentru felul în care conducea, s-a enervat şi a sărit la bătaie. Pe lângă agresarea şoferului, bătăuşul a spart şi geamul lateral al autobuzului.

Incidentul s-a întâmplat marţi dimineaţă, în jurul orei 10.30, în zona intersecţiei Mihail Kogălniceanu. Cearta dintre cei doi ar fi pornit de la o neînţelegere în urma căreia, pietonul furios a venit la geamul şoferului pentru a-l lua întrebări.

„Şoferul a dat geamul jos şi după mai multe discuţii pietonul s-ar fi înfuriat şi mai rău şi l-a lovit cu pumnul pe acesta. După care ar fi spart şi geamul lateral al autobuzului. Agresorului i s-a întocmit dosar penal, acesta urmând să fie încadrat la ultraj sau urmărire şi alte violenţe, în funcţie de ce va hotărî procurorul de caz“, au declarat surse oficiale din cadrul Poliţiei Capitalei, pentru adevarul.ro.

RATB: „Bătăuşul este un şofer care-şi parcase maşina în mijlocul intersecţiei“

Pe de altă parte, reprezentanţii RATB susţin că firul incidentului este altul, şi că de fapt bătăuşul care l-a rănit pe şoferul autobuzului îşi parcase maşina în drum, neregulamentar, motiv pentru care a început toată cearta.

„Şoferul unui autobuz de pe lina 137 a fost lovit în această dimineaţă de şoferul unui autoturism care şi-a parcat maşina neregulamentar, încurcând traficul. După mai multe discuţii, bătăuşul s-a enervat şi l-a lovit pe şoferul RATB în ochi, după care a spart şi geamul lateral. Angajatul regiei de transport a fost transportat ulterior la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale"“, a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, pentru adevarul.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite