Bărbat de 35 de ani, arestat după ce a agresat sexual o tânără la metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 35 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a agresat sexual o tânără de 25 de ani, în pasajul unei staţii de metrou, a anunţat Poliţia Capitalei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii au reţinut vineri un bărbat de 35 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală asupra unei tinere de 25 de ani, în timp ce se aflau în pasajul unei staţii de metrou din sectorul 1.

„În fapt, o tânără a reclamat că, la data de 17 iulie a.c., în jurul orei 19.00,  în timp ce se afla în pasajul unei staţii de metrou din sectorul 1, un bărbat necunoscut a venit din spate, i-a ridicat rochia şi a atins-o în zona intimă, după care a fugit pe scările de acces ale staţiei de metrou”, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Bărbatul a fost depistat şi dus pendtru audieri la sediul Poliţiei.

Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală.

„Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transport Public şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală,  faţă de bărbatul în cauză fiind dispusă măsura arestului preventiv”, mai precizează Poliţia Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite