O nouă moţiune simplă. De data aceasta, pe numele lui Iurie Chirinciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, 17 iunie, la şedinţa Parlamentului, deputaţii socialişti au înaintat o nouă moţiune simplă. De data aceasta, este vizată activitatea ministrului Transporturilor, Iurie Chirinciuc.

Socialiştii şi-au motivat moţiunea prin faptul că, de la învestirea în funcţie a lui Chirinciuc, ramura transporturilor şi a infrastructurii drumurilor se află într-o stare deplorabilă.

Totodată, deputaţii PSRM afirmă că a scăzut dramatic volumul transportului de mărfuri. Iar din cauza incompetenţei conducerii întreprinderii Calea Ferată din Moldova, aceasta este aproape de faliment. 

„Mai mulţi angajaţi protestează că nu şi-au ridicat salariile mai bine de 3 luni. Oamenii lucrează flămânzi şi aceasta a dus la un caz tragic, când un lucrător al CFM a fost strivit”, a declarat deputatul socialist Oleg Lipskii. 

Amintim că vineri, 17 iunie, în cadrul şedinţei Parlamentului, va fi examinată moţiunea simplă asupra activităţii ministrului apărării, Anatol Şalaru. Este a patra moţiune simplă înaintată de PSRM, deocamdată nici una nu a fost susţinută de majoritatea parlamentară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite