Marina Tauber îl învită pe actorul Emilian Creţu „să pupe” gropile din Bălţi: Grăbeşte-te, Emilian, cât încă n-am turnat asfalt „amărui” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marina Tauber şi Emilian Creţu FOTO colaj Realitatea.md
Marina Tauber şi Emilian Creţu FOTO colaj Realitatea.md

Parodia publicată pe Facebook de către actorul şi prezentatorul TV, Emilian Creţu, a ajuns şi la ochii deputatei Partidului „ŞOR” Marina Tauber. Se pare că Tauber a apreciat umorul actorului, reacţionând public pe reţelele de socializare, scrie Realitatea.md.

Potrivit sursei citate, candidata Partidului „ŞOR” la alegerile locale noi din municipiul Bălţi l-a îndemnat pe Creţu să meargă să pupe şi străzile de la Bălţi, nu doar cele din raionul Orhei.

„Dar poate vine şi încoace, să pupe străzile şi să afle ce gust au acum. Ce-i drept, la Bălţi poate pupa mai mult gropile. Deocamdată. Grăbeşte-te, Emilian, cât încă n-am turnat asfalt „amărui” peste ele!”, se arată în postarea Marinei Tauber de pe Facebook.

„În situaţia extrem de critică în care se află poporul nostru, în prag de iarnă, umorul, satira sunt binevenite, deoarece ne aduc zâmbete pe buze şi astfel ne mai încălzim puţin. Îi mulţumesc vlogger-ului Emilian Cretu – Da Sunt Român pentru atenţia pe care mi-a acordat-o. Apreciez efortul lui de a merge tocmai până la Jora de Mijloc, dar mai ales pentru că a avut curajul să „guste” noul drum pe care l-am construit acolo. Îmi pare rău doar de un lucru: că nu a mai făcut un mic efort să meargă şi până la oamenii din această comună şi să-i întrebe ce gust avea acest drum înainte să fie reconstruit de noi. Şi dacă tot zice că a lansat o campanie despre pupat, îl invit călduros să guste şi alte drumuri construite de noi, la Orhei, de exemplu, şi în alte localităţi. Chiar sunt curioasă ce semnale îi vor transmite de această dată papilele sale gustative. Apropo, chiar recent, am inaugurat, alături de colegii mei, strada Valul lui Traian din oraşul Orhei, turnată toată din beton, după o nouă tehnologie. Te aşteptăm, Emilian! Eu nu pot acum să-l însoţesc, pentru că sunt la Bălţi, pentru a-i convinge pe oamenii de aici că sunt demni de mai mult, inclusiv de drumuri normale. Dar poate vine şi încoace, să pupe străzile şi să afle ce gust au acum. Ce-i drept, la Bălţi poate pupa mai mult gropile. Deocamdată. Grăbeşte-te, Emilian, cât încă n-am turnat asfalt „amărui” peste ele!”, a scris Tauber.

Amintim că actorul şi prezentatorul TV, Emilian Creţu a publicat pe Facebook o parodie dedicată exclusiv Marinei Tauber. Creţu a mers în localitatea Jora de Jos, raionul Orhei, acolo unde a intrat în pielea Marinei Tauber şi a testat asfaltul proaspăt turnat de muncitori, aşa cum l-a testat şi Tauber acum câteva zile.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite