Maia Sandu este candidatul PAS pentru funcţia de preşedinte al ţării: Trebuie să scoatem statul din captivitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO serviciul de presă al PAS.
FOTO serviciul de presă al PAS.

Preşedintele Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a fost desemnat miercuri, 31 august, în calitate de candidat pentru alegerile prezidenţiale din 30 octombrie 2016, de către Consiliul Politic Naţional al fracţiunii.

De asemenea, Consiliul a decis constituirea Grupului de iniţiativă pentru colectarea semnăturilor susţinătorilor Maiei Sandu. Grupul de iniţiativă este constituit din 99 de persoane. Conducător al grupului a fost desemnat Igor Grosu.

Campania de colectare de semnături se va numi: „Susţine-o pe Maia Sandu!”.

„Vă chem astăzi pe dumneavoastră, cei prezenţi, şi pe toţi cetăţenii Republicii Moldova obosiţi de hoţie şi corupţie: haideţi să pornim de aici, de la instituţia prezidenţială, curăţarea clasei politice şi recâştigarea independenţei Republicii Moldova! Vă fac această chemare pentru că eu ştiu ce trebuie făcut! Şi cum trebuie acţionat! Republica Moldova are nevoie de un preşedinte al cetăţenilor, nu al clasei politice expirate. Un preşedinte ales de cetăţeni, cel în care poporul are încredere, are toată puterea să schimbe lucrurile conform legii, într-un cadru constituţional, şi poate să scoată din captivitate statul, căzut în mâinile unei clase politice corupte şi nocive.”, a declarat Maia Sandu.

După înregistrarea la CEC, Grupul de iniţiativă urmează să colecteze semnăturile a minimum 15.000 de alegători din cel puţin jumătate din numărul unităţilor administrativ-teritoriale de nivelul doi ale Republicii Moldova.

   

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite