Igor Dodon, despre cazul Natei Albot: Nu cred că cetăţenii vor să fie conduşi de oameni care fumează sau miros ceva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Preşedinele PSRM, Igor Dodon, a comentat informaţia apărută în spaţiul public şi confirmată de Poliţie, precum că fosta jurnalistă Nata Albot, candidat la funcţia de deputat pe listele PAS, ar fi fost surprinsă în 2017, pe Aeroportul Internaţional Chişinău, cu 0,78 grame de marijuana.

„Dacă vrem în Parlament să fie tot felul de bandiţi şi tot ce doriţi...asta e echipa de vis, oameni buni, aşa-i numesc ei, în ghilimele. Adică Parlamentul ăsta îl dăm jos pentru că sunt oameni răi, îl trimitem în istorie pentru că sunt corupţi şi alegem pe cine în loc? Care poate să fie atitudinea unui cetăţean? Nu cred că cetăţenii ar accepta să-i conducă oameni care la ceaşca de cafea fumează sau miros ceva, de dimineaţă, apoi se duc şi hotărăsc soarta ţării, soarta copiilor. (...) Atitudinea mea faţă de orice persoană care încalcă legea este una negativă””, a declarat Igor Dodon în emisiunea sa online de vineri.

Amintim că liderul PACE, fostul şef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a comunicat într-o emisiune la TV8 că un candidat la funcţia de deputat a fost surprins anterior cu 0,78 grame de marijuane pe Aeroportul Chişinău. Cavcaliuc nu a oferit numele candidatului şi nu a spus pe lista cărui partid candidează, însă a avertizat că, dacă în decurs de 72 de ore candidatul respectiv nu se retrage de pe lista partidului, el va dezvălui numele acestuia şi va oferi mai multe detalii despre acest caz.

Ulterior, în spaţiul public a apărut informaţia că este vorba despre Nata Alba, care încă nu a venit cu o reacţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite