Kelemen Hunor, ministrul Culturii și Patrimoniului Naţional, a "sfinţit" biserica din Doba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Culturii, Kelemen Hunor, a fost astăzi în Sălaj, unde a participat la sfinţirea bisericii din satul Doba şi la inaugurarea bazei sportive din aceeaşi localitate.

În prima parte a programului, ministrul a participat, alături de prefectul Vegh Alexandru, parlamentari şi alte oficialităţi judeţene şi locale la slujba de sfinţire a bisericii din Doba, lăcaş de cult recent reabilitat. O parte din fondurile necesare reabilitării, în sumă de circa 100.000 de lei, au fost alocate de către Ministerul Culturii și Patrimoniului Național, alături de sume provenite de la enoriaşi şi autorităţile locale şi judeţene.

Cu acelaşi prilej, ministrul Culturii a tăiat panglica inaugurală a bazei sportive din Doba, o investiţie de circa 600.000 de lei, din care 450.000 de lei fonduri guvernamentale alocate prin „Programul de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural”. Baza include un teren de sport sintetic şi vestiare dotate corespunzător. 

„Vin cu mare bucurie în Sălaj fiindcă aici, oriunde mergem, vedem comunităţi locale puternice, unite şi care vor să construiască viitorul pe pământ natal. Sunt optimişti şi acesta este cel mai important lucru. Şi în perioada cea mai grea, în 2009-2010, aici tot timpul am simţit puterea şi optimismul comunităţii în ceea ce priveşte prezentul şi mai ales viitorul”, a declarat Kelemen Hunor.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite