Află aici care sunt locurile de muncă vacante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au început înscrierile pentru patru cursuri de formare profesională
Au început înscrierile pentru patru cursuri de formare profesională

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă  Mehedinţi a făcut publică lista cu locurile de muncă vacante şi anunţă înscrieri pentru patru cursuri de formare profesională


Formarea profesională, prin organizarea de cursuri de calificare / recalificare în diverse profesii şi meserii, este o masură activă de combatere a şomajului astfel încât şomerii să dobândească noi aptitudini şi competenţe profesionale care să-i ajute să găsească mai repede şi mai uşor un loc de muncă .

În această perioadă se efectuează înscrieri pentru iîceperea mai multor cursuri de formare profesională în meseriile de bucătar, ospătar, zidar şi dulgher.

Informaţii suplimentare privind locurile de muncă vacante şi oferta de formare profesională pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr. 3, tel 0252 / 319029, 0252 / 319061, sau de la sediile punctelor de lucru din municipiul Orşova, oraşele Strehaia, Baia de Aramă, Vînju Mare şi comuna Cujmir. 

Petru săptămâna viitoare sunt vacante 29 de locuri de muncă, cele mai multe în domeniul de prestării servicii. Iată care este şi oferta locurilor de muncă :

Brutar..........................................2

Bucătar..........................................4

Juristconsult.......... .....................1

Ospătar.........................................5

Sudor………………………….....1

Sudor manual cu arc electric…….1

Instalator ……………………….......5

Muncitor necalificat …………….....5

Confecţioner îmbrăcăminte……...5

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite