Doi dintre inculpații din dosarul „Droguri în pungi de chipsuri“ au fost puși în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Iulian Ciubotaru (23 de ani) și Cosmin Efimov (25 de ani) din Tulcea au scăpat, cel puțin pentru moment, de închisoare. Ieri Tribunalul Tulcea a decis înlocuirea măsurii arestului preventiv cu măsura de nu părăsi țara și a respins cererea de prelungire a perioadei de arest înaintată de către procurorii de la DIICOT.

George Iulian Ciubotaru (23 de ani) a fost prins în flagrant pe strada Babadag în timp ce primea un colet în care existau suspiciuni că s-ar afla cannabis vegetal. După desfacerea coletului, polițiștii au constatat că într-o cutie de chipsuri era ascunsă cantitatea de cca 40 de grame de fragmente vegetale. Substanţa a fost ridicată şi urmează a fi supusă analizelor de specialitate.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că drogurile erau achiziţionate din Spania şi trimise în România, prin intermediul unei firme de coletărie internaţională şi transport persoane, destinaţia fiind municipiul Tulcea, de unde erau preluate de George Iulian şi de Cosmin Efimov (25 de ani) din Tulcea, care le comercializau. S-au efectuat două percheziţii domiciliare la locuinţele celor doi suspecţi din Tulcea, unde a fost identificat şi un cântar elecronic de precizie.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite