Soluţiile pentru ieşirea din criză ale „guvernului din umbră”, ignorate de primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul Consultativ al Primăriei Timişoara a propus o serie de soluţii pentru ieşirea Timişoarei din criză. De două săptămâni primarul Gheorghe Ciuhandu nu poate fi contactat pentru a fi întrebat ce măsuri ia primăria.

Capitala Banatului se bucură de sprijinul unui grup de consiliere, un sfat al bătrânilor cu care Primăria Timişoara discută când vine vorba de marile proiecte. Format din oameni incontestabili în domeniul lor de activitate, „guvernul din umbră” ar trebui să aibă un cuvânt greu de spus în dezvoltarea oraşului. În realitate, părerile specialiştilor sunt ignorate. Municipalitatea vrea să majoreze impozitele locale. Reprezentanţii Grupului Consultativ au reacţionat şi au spus că majorarea taxelor nu este o soluţie, fiind nevoie de economii la bugetul local prin eliminarea afacerilor păguboase dintre primărie şi diferite firme, dar şi printr-o încasare mai bună a impozitelor actuale. O altă măsură ar fi suplimentarea fondurilor pentru investiţii.

Nicio reacţie


Reprezentanţii primăriei nu au nicio reacţie pentru a spune dacă ţin cont de propunerile de ieşire din criză, dacă au alte soluţii sau dacă vor să scumpească taxele şi impozitele locale. De două săptămâni, primarul Gheorghe Ciuhandu nu a putut fi contactat pentru a spune măsurile de la nivel local. „E foarte ocupat”, a spus purtătorul de cuvânt al primarului, Flavius Boncea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite