Slatina:Băiatul din Tătuleşti care şi-a împuşcat prietenul a fost părăsit de avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul din Piteşti care îl apăra pe Viorel Popa, tânărul de 15 ani din comuna Tătuleşti care şi-a împuşcat prietenul în cap cu o puşcă de vânătoare a renunţat la caz.

Viorel Popa era apărat de un avocat din Piteşti care a este anchetat de DNA şi care nu se mai ocupă de acum de cazul lui. Dosarul este la Curtea de Apel Craiova după ce Tribunalul Olt a decis judecarea lui în libertate. „ Noi nu am fost de acord cu decizia Tribunalului Olt de a fi lăsat liber şi am făcut recurs. Dosarul este la Curtea de Apel Craiova şi acum a rămas şi fără avocat. Cel pe care îl avea, unul din Piteşti este anchetat de DNA şi a renunţat la caz”, a spus Eugen Iacobescu, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Tatăl său a scăpat de puşcărie

Pe 27 februarie, Viorel Popa l-a împuşcat pe Adrian Fota de 7 ani din Piteşti, prietenul lui de joacă. Procurorii au stabilit atunci că arma nu s-a decărcat accidental şi că a fost ţinută aproape de faţa victimei, iar în urma expertizei psihiatrice s-a decis că are discernământ.
Băiatul a fost trimis în judecată pentru omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept. Şi tatăl său, Marian Popa, paznic la Primăria Tătuleşti, a fost cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar a fost achitat.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite