Slatina: Judecătoarea dispărută a fost văzută pe malul Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Judecătoarea dispărută a fost văzută pe malul Dunării
Slatina: Judecătoarea dispărută a fost văzută pe malul Dunării

Lăcrămioara Năvală, judecătoarea în vârstă de 52 de ani, din Corabia care a dispărut de acasă zilele trecute a fost văzută ultima dată pe malul Dunării, spun poliţiştii.

Femeia a plecat de acasă dimunica trecută, când soţul său era la serviciu. A plecat doar cu cheile de la apartament. Nu a luat cu ea nici bagaje şi nici telefonul mobil.  Judecătoarea, care suferea de cancer într-o formă avansată nu a lăsat niciun niciun mesaj prin care să motiveze dispariţia sa, însă colegii de serviciu spun că în ultima perioadă Lăcrămioara Năvală era abătută, probabil din cauza bolii de care suferea.
Un bucătar de la hotelul Sucidava a văzut-o, duminică, la ora 14.00, stând pe o buturugă şi citind ceva. Era supărată şi se putea observa că plânsese. Două ore mai târziu, soţul împreună cu nişte prieteni de familie au trecut pe la Sucidava să o caute, dar nu au mai găsit-o acolo.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii olteni au aflat de la localnici că femeia a fost văzută ultima oară pe malul Dunării. „Am atras atenţia lucătorilor noştri, dar şi pescarilor de pe Dunăre despre această dispariţie şi i-am rugat să ne anunţe dacă află vreo informaţie care ne-ar putea ajuta la indetificarea acesteia“, a explicat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Semnalmente: înălţime 1,54 metri, constituţie astenică, purta perucă de culoare neagră, faţă ovală, ten deschis, ochii de culoare căprui.
La data dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu trening (bluză de culoare roşie, pantalonii de culoare neagră) şi era încălţată în adidaşi de culoare albă.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite