Un ospătar din Bușteni a fost înjunghiat de un coleg cu un cuțit de bucătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost înjughiat cu un cuțit de bucătărie. Foto Adevărul
Bărbatul a fost înjughiat cu un cuțit de bucătărie. Foto Adevărul

A fost săptămâna tentativelor de omor în Prahova. După ce un bărbat din Ploiești și-a înjughiat miercuri seară soția, joi după-amiază, un ospătar al unui hotel de Bușteni a ajuns la spital, după ce a fost și el înjughiat cu un cuțit, de către un coleg.

Joi, în jurul orei 17.30, poliţiştii din Buşteni au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unui complex turistic din staţiune a avut loc o agresiune soldată cu înjunghierea unui bărbat.

Firul evenimentul arată că între P. Valer şi C. Florin, ambii angajaţi în funcţia de ospătar la unitatea hotelieră respectivă, a izbucnit inițial un conflict spontan.

Cei doi şi-au adresat reciproc cuvinte şi expresii jignitoare, apoi P. Valer l-a lovit în zona feţei pe C. Florin, iar acesta a ripostat şi l-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie în zona abdominală.

Citiți aici și despre tentativa de omor din Ploiești

Victima a fost transportată de către reprezentanţii complexului hotelier la Spitalul Sinaia, iar de aici a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Medicul legist a concluzionat preliminar că viaţa victimei a fost pusă în primejdie, urmând ca numărul de zile de îngrijiri medicale să fie stabilit în funcţie de evoluţia stării de sănătate.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite