Un cadavru în descompunere a fost găsit într-o pădure din apropierea staţiunii Sinaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost transportat de salvamontişti la baza muntelui
Cadavrul a fost transportat de salvamontişti la baza muntelui

Prahoveanul de 62 de ani, din Sinaia,  dat dispărut de familie după nu se mai întorsese de la cules de bureţi,  a fost găsit, ieri, fără suflare, la trei kilometri distanţă de staţiune, în mijlocul pădurii,  într-o zonă numită Valea Rea, cunoscută ca fiind plină de urşi şi şerpi veninoşi.

Cei care au făcut descoperirea macabră sunt doi turişti, care spun că au fost şocaţi de ce au văzut în pădure. Cadavrul era în stare avansat de descompunere, iar  bucăţi din trupul său erau împrăştiate pe zeci de metri. Pensionarul de 62 de ani nu avea probleme grave de sănătate, aşa că salvamontiştii spun că este posibil ca bărbatul să fi fost sfâşiat de animalele sălbatice.

În urmă cu trei zile, zeci de jandarmi şi salvamontişti au pornit în căutarea acestuia, la solicitarea familiei bărbatului.

După îmbrăcaminte este bărbatul pe care zilele trecute l-am căutat în cu totul altă parte  pentru că fratele său  ne-a indicat o zonă unde mergeau să culeagă  bureţi.  Se pare că a fost luat şi de apă şi dus la vale, motiv pentru care trupul este dezmembrat", a declarat  Nae Cojan, şeful Salvamont Sinaia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite