Persoanele private de libertate de la Penitenciarul Târgşor ajută la ecologizarea şcolilor şi grădiniţelor din Prahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

60 de persoane care execută pedepse privative de libertate în cadrul Penitenciarului Târgşor au participat luna aceastea la activităţi de ecologizare şi igienizare a grădiniţelor şi şcolilor din localitatea prahoveană Ariceşti-Rahtivani.

Acţiunea a avut loc în cadrul proiectului „Persoanele private de libertate, în slujba protecţiei mediului înconjurător, pentru creşterea atractivităţii şi competitivităţii teritoriilor", proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013- Investeşte  în oameni!

Participarea persoanelor private de libertate la această activitate a avut ca scop dezvoltarea spiritului civic, a sentimentului de apartenenţă la comunitate, precum şi a sentimentului de responsabilitate faţă semeni şi de mediul înconjurător.

Beneficiul pentru persoanele private de libertate îl constituie valorizarea aptitudinilor acestora în construirea propriului proiect de viaţă, prin participarea concretă la realizarea unui teritoriu mai atractiv şi mai competitiv.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos:

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite