O prahoveancă cu "voce de aur" a câştigat premiul I la concursul "Romanian Top Kids"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madalina Cernat (foto: alljuniorstars.forumm.biz)
Madalina Cernat (foto: alljuniorstars.forumm.biz)

La sfârşitul săptămânii trecute, Mădălina Cernat, împreună cu Theodor    Pupezescu, care formează duetul ,,Aventurin", au reuşit să câştige Premiul I la Festivalul International,,Romanian Top Kids"( fost "Cerbul de Aur Junior"), manifestare găzduită de Teatrul „Constantin Tănase, din Capitală.

Potrivit observatorulph.ro, cei doi copii au interpretat melodia ,,Norocul meu e mama mea" - muzica Nicolae Caragea, versuri Daniela Doroftei. În concurs s-au întrecut cele mai bune voci de copii din ţară şi din Siria, Italia, Japonia, Ungaria,Turcia şi Moldova, care au treacut peste cele două etape eliminatorii.

Mădălina este elevă în clasa a V-a la Şcoala din Lilieşti-Băicoi, iar Theodor este elev în clasa a VII-a la Şcoala din Gârdoveni-Dâmboviţa. Ambii se pregătesc la Şcoala de muzică „Vivox", condusă de către reputatul compozitor Viorel Gavrilă.

Nu cu mult timp în urmă, Mădălina a mai reuşit  o performanţă notabilă ca solistă : o menţiune  la Festivalul Internaţional „Ti Amo- Oneşti", unde a interpretat melodia „Baillamo il roak and rool". În acest concurs s-au prezentat copii din 12 ţări: Polonia, Bulgaria, Rusia, Malta, Turcia, Germania, Moldova, Italia, Elveţia, Ucraina, Azerbaijan şi România, mai informează observatorulph.ro.

Ultimul succes al elevei din Lilieşti-Băicoi a avut loc duminică, 4 iunie, la prima ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru copii şi tineret „Mărul dulce", desfăşurat la Codlea.

În umătoarea perioadă, Mădălina se pregăteşte pentru ,,Mamaia Copiilor", festival la care este calificată în finală, la trei categorii: interpretare individuală, duet ( Aventurin) şi grupuri mari ( Vivox ).

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite