Piteşti: Fiul miliardarului Axinte, înmormântat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cornel, fiul miliardarului Gheorghe Axinte, clasat pe locul 310 în Top 500 realizat de Forbes cu o avere estimată la 17-18 milioane de euro, a fost, în această după-amiază, înmormântat. Şi cerul a plâns!

Citiţi şi:

Fiul unui miliardar din Top 500 s-a sinucis

Miliardarul din Top 500: "Aş merge sus la fiul meu să aflu de ce s-a sinucis"

Peste 1000 de persoane l-au condus pe ultimul drum pe tânărul în vârstă de 22 de ani. Sâmbătă, Cornel s-a spânzurat cu un fular din cauza faptului că fosta iubita nu-i mai acorda atenţie. Apropiaţii lui spun că nu a putut suporta gândul că fata se va căsători cu un alt băiat.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor de 22 de preoţi, vârsta pe care o avea şi Cornel. Pentru că s-a sinucis, tânărul nu a fost băgat în sfântul lăcaş. Slujba a fost ţinută în curtea bisericii sub un cort special amenajat. Pe tot timpul slujbei, a plouat torenţial. Chiar şi preoţii vorbeau între ei că nu au mai văzut aşa ceva. Se spune că atunci când picură din Cer, îi pare rău celui care a murit.

Circulaţia a fost blocată circa 20 de minute

Gheorghe Axinte, soţia lui şi fiica sunt distruşi de durere. Abia se puteau ţine pe picioare. Plângeau şi oftau continuu. Nu există cuvinte care să descrie durerea din sufletele lor. În permanenţă, un echipaj de la ambulanţă a însoţit cortegiul funerar pentru a acorda asistenţă medicală , dacă era cazul.

Cornel Axinte a fost înmormântat la biserica din oraşul natal Topoloveni, la circa 500 de metri de casă. Circa 20 de minute, de când a plecat cortegiul funerar din curte şi până la biserică, traficul a fost blocat. Coloanele de maşini s-au întins pe circa trei kilometri.

Fosta iubită a lui Cornel, Corina Ciocănău, nu a fost prezentă la înmormântare.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite