Un hoţ prins la furat de ţigări s-a aruncat în Criş pentru a scăpa de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi orădeni, de 36 şi 25 de ani, au fost prinşi în flagrant joi noaptea, în timp ce furau ţigări în valoare de aproape 800 de lei, dintr-un magazin. Unul dintre ei a încercat să scape, aruncându-se în apele Crişului, dar a fost prins de către poliţişti, pe celălalt mal.

Joi noaptea, în jurul orei 01.25, agenţii orădeni de siguranţă publică şi patrulare i-au prins în flagrant pe R.I., de 36 de ani şi V.R.N., de 25 de ani, ambii din Oradea, după ce tocmai au pătruns într-o societate comercială, de unde au sustras mai multe pachete de ţigări, în valoare de peste 790 lei. " Un aport important la prinderea acestora în flagrant l-a avut un orădean care, observându-i pe suspecţi în timp ce tocmai pătrundeau prin efracţie în magazin, a apelat de urgenţă numărul unic 112, a alertat poliţiştii orădeni şi a descris cu minuţiozitate acţiunile în plină desfăşurare ale acestora", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bihor.

Prejudiciu recuperat parţial

Dacă tânărul de 25 de ani a fost prins imediat, celălalt suspect a încercat să scape, fugind cu ţigările prin albia Crişului. Hotul a fost prins însă de către poliţişti în numai câteva minute, pe celălalt mal. "Prejudiciul a fost recuperat parţial, o parte din pachetele de ţigări fiind pierdute de suspectul de 36 de ani în timp ce traversa Crişul Repede, într-o porţiune în care nivelul apei era foarte scăzut", a spus Alina Dinu. Cercetările în cauză continuă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite