Cum va fi vremea de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Va veni sau nu Moş Crăciun cu sania, pe zăpadă, sau va fi nevoit să se adapteze condiţiilor meteo? Aceasta este întrebarea pe care şi-o pun cu toţii, în special cei mici.

Sâmbătă, în Ajun, temperatura maximă va urca până la 1 grad Celsius, iar soarele strălucitor, fără urmă de nor, dar şi vânticelul vor face ca giurgiuvenii să resimtă, de fapt, -2 grade Celsius. Noaptea de dinaintea Crăciunului va fi parţial noroasă, cu temperaturi de -7 grade Celsius.

Ziua de Crăciun, cu cer parţial însorit, va atinge temperaturi maxime negative, de -1 grad Celsius. Noaptea, cerul parţial noros va face ca temperatura să coboare până la -5 grade.

A doua zi de Crăciun, luni, cerul parţial însorit şi gradul Celsius din termometru, dar şi vântul care va face să resimţim cu cinci grade mai puţin, fac din această zi o zi veritabilă de iarnă. Noaptea acelaşi cer parţial noros va face ca temperaturile să scadă la -1 grad Celsius.

Din păcate, meteorologii nu au veşti bune în ceea ce priveşte precipitaţiile, în cele trei zile şansele ca giurgiuvenii să mai vadă vreun fulg de nea fiind nule.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite