Echipa poliţiştilor gălăţeni a terminat pe locul trei la Campionatul mondial de fotbal în sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au terminat pe locul trei Foto: Adrian Obreja
Poliţiştii au terminat pe locul trei Foto: Adrian Obreja

Turneul s-a desfăşurat în Olanda şi au participat 54 de echipe din toată lumea. La final, gălăţenii au obţinut medalia de bronz.

În perioada 11 – 14 octombrie 2010 , în localitatea Groenlo – Eibergen Olanda , s-a desfăşurat a 28 – a ediţie a Turneului mondial de fotbal în sală al Poliţiştilor  la care au participat 172 echipe de barbaţi şi femei din 42 de ţări din Europa, America, Asia si Africa. La turneu a participat şi echipa Clubului Sportiv  “ DANUBIUS “ , din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi , alături de alte 8 echipe din România.

“Am avut o grupă foarte grea. Printre adversari s-a numărat şi Brazilia, echipă pe care am bătut-o cu 1-0. A fost un succes obţinut după multă muncă şi dăruire”, spune George Căpătan, jucător şi reprezentant al Clubului Danubius.

Băieţii s-au întors acasă cu medalia de bronz, după ce au pierdut semifinala.

“Toţi vin cu cei mai buni jucători. Din păcate nu am reuşit să trecem de semifinală, cu toate că am jucat o echipă mai slabă decât noi. A trebuit să ne mulţumim cu locul III”, spune Nicuşor Ilie, căpitanul echipei.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite