Focşani: De teama majorărilor, proprietarii maşinilor „săltate” dau fuga la depozit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar primele 48 de la ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar nu sunt taxate suplimentar. În rest, pentru fiecare zi în plus în parcul SRA se plăteşte câte 25 de lei.

În curtea Serviciului de Ridicări Auto (SRA) Focşani sunt aduse zilnic aproximativ 15 maşini, însă doar două - trei îşi aşteaptă proprietarii cu săptămânile.

De teama majorărilor, destul de piperate, vrâncenii vin într-un suflet să-şi recupereze autoturismele, în schimbul cărora trebuie să scoată din buzunare nu mai puţin de 420 de lei.

„Proprietarii care nu vin să-şi ia maşina în termen de 48 de ore de la întocmirea procesului verbal trebuie să plătească câte 25 de lei pentru fiecare zi în care este ţinută la depozit. Foarte puţini sunt cei care le lasă mai mult de o săptămână, deoarece nu îşi permit să dea mii de lei pe recuperarea maşinii", declară Dănuţ Negoiţă, reprezentant al Serviciului de Ridicări Auto.

De asemenea, vrâncenii care imploră echipajele să nu le ridice maşinile pot fi văzuţi frecvent pe străzile din municipiu.

„Am coborât ca să mă duc până la piaţă, unde nu am stat mai mult de cinci minute, iar când m-am întors un echipaj deja se pregătea să o ridice. M-am rugat de ei ca să nu mi-o ia, însă mi-au trimis acasă amenda, pe care am fost nevoit să o plătesc. Vin să-mi ridice maşina în condiţiile în care la Obor zeci de locuri de parcare sunt ocupate cu maşini scoase la vânzare", spune revoltat Costel Crăciun.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite