Oltenii iau viteză cu Piţurcă la pupitru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 5-0 în cupă, „juveţii“ au bătut de o manieră categorică şi în campionat. Universitatea a făcut cel mai bun meci din acest sezon, 4-1 la Târgu-Mureş, şi dă semne că progresează pe zi ce trece.

Craiova a început furibund meciul de la Târgu-Mureş. Şi-a presat adversarul ca şi cum ar fi intrat în criză de timp, iar rezultatul nu a întârziat să apară. După două şuturi sănătoase la poarta lui Şteţca, expediate de Bărboianu şi Stoica, Găman s-a plasat excelent la un corner şi a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Gazdele nu au putut să treacă peste şocul primirii golului. Oltenii au continuat să zburde pe teren cu gândul de a-şi majora avantajul de pe tabelă. Şteţca a avut noroc la şuturile lui Wobay, Prepeliţă, Gargorov şi Costea, dar nu şi la penalty-ul executat de acelaşi Costea, după un fault comis în careu de Onicaş.

După pauză, formaţia antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a arătat mai multă determinare. Craiova a fost înghesuită minute bune în propriul careu, unde Găman l-a faultat pe Roman, forţându-l pe arbitrul Alexandru Tudor să mai acorde o lovitură de la 11 metri. Florin Dan a transformat pentru 1-2 şi gazdele au început să creadă că mai pot salva meciul.

Şi-au făcut însă iluzii degeaba. Oaspeţii au mai punctat de încă două ori, mai întâi prin Prepeliţă, din careu, şi apoi prin Wobay. Pentru Ştiinţa, victoria de la Târgu-Mureş a fost prima obţinută în deplasare în acest sezon.

1 - 4

FCM Târgu-Mureş 1

Şteţca - Popete, Bălău, L. Munteanu, D. Matei - Fl. Stîngă, Onicaş (Stere 56), Fl. Dan (Biţiş 73), D. Roman - Vasilache, Vancea (Astafei 46).
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Univ. Craiova 4

Stanca - Dănănae, Iliev, Găman (M. Ciucă 77), Bărboianu - Gargorov, D. Stoica, Prepeliţă - Wobay, M. Costea (Gângioveanu 70), Dina. Antrenor: Victor Piţurcă

Goluri: Fl Dan 62 - pen. / Găman 8, M. Costea 42 - pen., Prepeliţă 62, Wobay 90
Stadion „Transil": 5.000
Arbitru: Alexandru Tudor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite