Călăraşi: Curcan în aspic, doboş şi brânză cu mucegai, delicatese de Revelion
0Pentru petrecerea dintre ani, restaurantul Queen oferă un meniu special la preţul de 230 de lei de persoană.
Dintre toate ofertele pentru Revelion, acest restaurant are cel mai mare preţ. Din cele 250 de locuri disponibile, până acum au fost ocupate 150. Masa festivă nu este una tradiţională, invitaţii având ocazia să se răsfeţe cu un meniu plin cu delicatese.
Curcan în aspic, brânză cu mucegai, doboş (şuncă presată, caşcaval şi unt), castraveţi cu ridichii, icre pe lămâie, lebăr, tobă, măsline negre şi verzi umplute cu gogoşari, roşii umplute cu brânză şi busuioc, friptură, prosciutto rcudo, somon şi pangasius cu legume sunt doar câteva dintre felurile de mâncare ce vor umple masa din ani.
Fără meniu tradiţional
Clienţii vor fi serviţi şi cu vin alb, şampanie, martini, suc şi cafea, iar la desert vor avea prăjitura Queen, fructe, alune şi fistic. „
Nu avem meniul tradiţional pentru petrecerea Revelionului. Ne-am gândit la ceva special pentru clienţii noştri. Le punem la dispoziţie cele mai bune bucate şi o formaţie care va cânta toată noaptea. Sunt convinsă că va fi un Revelion pe cinste“, a spus Gena Iliescu, administrator restaurant.