Elevii din Franţa îşi fac practica la atelierele auto din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei săptămâni, opt elevi de la Centrul de Formare Ucenici din oraşul Tours îşi fac stagiul de pregătire în service-urile reprezentanţelor unor mărci auto de renume din Braşov.

Oraşul Tours din Franţa este înfrăţit cu Braşovul, iar la finele anului trecut, Centrul de Formare Ucenici a încheiat un parteneriat cu Colegiul Transilvania din Braşov. Astfel, cei opt liceeni se vor apuca serios de treabă în service-urile auto din Braşov, urmând a se specializa în meseria de tinichigiu auto.

Aceştia au inspectat deja reprezentanţele auto şi au rămas surprinşi de condiţiile foarte bune pe care le au elevii români pentru desfăşurarea stagiilor de practică. Pe tot parcursul stagiului ei vor fi însoţiţi de elevi de la „Transilvania” care urmează, la rândul lor, să meargă la practică în Franţa.

Nu în ultiomul rând, în timpul liber, francezii vro vizita şi obiectivele turistice din judeţ, fiind un bun prilej pentru o mai bună înţelegere a diferenţelor culturale. Astăzi, ei au făcut o vizită şi la Primărie, unde viceprimarul Adrian Gabor le-a dat câteva detalii despre oraş şi le-a oferit pliante în care sunt prezentate atracţiile turistice din oraş.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite