Cum să pregătim tonul în crustă de susan cu orez negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ton în crustă de susan
Ton în crustă de susan

Bucătarul arădean Raul Vidican propune cititorilor „Adevărul“ un preparat mai special. Este vorba despre ton în crustă de susan cu orez negru.

Preparatul se poate servi de preferinţă la cină. Raul Vidican ne dezvăluie o reţetă pentru întreaga familie.

Ingrediente pentru 4 persoane:

– 600g ton (4 batoane)
– 2 linguri susan alb
– 2 linguri susan negru
– sare şi piper
– 2 linguri ulei
- 500 g orez negru

„Orezul negru se fierbe în apă cu puţina sare, vreo 40 de minute. Condimentăm tonul cu sare şi piper pe ambele părţi, după care îl tăvălim prin susan.

Îl prăjim în puţin ulei cam 30 de secunde pe o parte depinde de grosimea lui, de preferat să îl servim mediu.

Foarte uşor si simplu, îl feliem şi servim lângă orezul fiert. Putem acompania cu puţină pastă de wasabi”, dezvăluie Raul Vidican.

Vă mai recomandăm: 

Reţeta unui cunoscut bucătar din Arad pentru tiramisu cu zmeură. Desertul magnific pentru zilele toride de vară

Chilli con carne, după reţeta unui bucătar din Arad participant la Chefi la Cuţite

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite