Stiri despre kiwi

  25 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 6 motive să mănânci kiwi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 motive să mănânci kiwi

  Deliciosul fruct verde, kiwi, este cunoscut pentru cantitatea mare de vitamina C pe care o conţine, însă el conţine şi multe alte substanţe nutritive benefice pentru menţinerea sănătăţii. Kiwiul este fructul care nu trebuie să lipsească vara din salatele tale de fructe sau tarte.

 • 5 superalimente care luptă împotriva kilogramelor în plus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 superalimente care luptă împotriva kilogramelor în plus

  Cunoscute pentru scăderea nivelului de insulină din corp şi reducerea greutăţii, superalimentele recomandate de nutriţionişti ajută în lupta cu kilogramele în plus. Acestea conţin numeroase vitamine şi nutrienţi, având un conţinut extrem de scăzut de calorii.

 • Cele mai bune surse de vitamina E
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune surse de vitamina E

  Uleiul de floarea soarelui, seminţele de bumbac, uleiul de cocos sunt foarte bogate în conţinutul de vitamina E. La fel sunt toate uleiurile obţinute prin presare la rece, bineînţeles, nerafinate. Acestea pot fi adăugate în mâncare, de preferat, la sfârşitul timpului de gătire.

 • Alimentele care au grijă de pielea ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele care au grijă de pielea ta

  Pentru o piele frumoasă, nu este suficient numai să mergi la salonul de cosmetică şi să foloseşti creme sau loţiuni. Şi alimentaţia joacă un rol important pentru menţinerea sănătăţii pielii. Descoperă ce alimente trebuie să consumi, ca să ai o piele suplă şi sănătoasă!

 • Alimente care te
ajută să slăbeşti rapid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care te ajută să slăbeşti rapid

  Dacă eşti deja la dietă sau te pregăteşti să dai jos două-trei kilograme înainte de sărbători, află care sunt alimentele campioane la slăbire.

 • Alimente bogate în antioxidanţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente bogate în antioxidanţi

  Antioxidanţii sunt substanţe nutritive care provin din alimente şi care au rolul de a preveni şi încetini îmbătrânirea precoce. Antioxidanţii nu pot fi sintetizaţi de organism, de aceea este important să includem zilnic în dietă alimente bogate în antioxidanţi. Iată o listă cu 10 alimente bogate în antioxidanţi.

 • 10
alimente care te răcoresc şi te ajută să slăbeşti vara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 alimente care te răcoresc şi te ajută să slăbeşti vara

  Temperatura corporală crescută în timpul verii te face să transpiri abundent şi poate avea şi alte efecte negative, cum ar fi crampele cauzate de căldură, ameţelile, apariţia iritaţiilor şi a coşurilor precum şi durerile de cap.

 • Prăjitură cu kiwi şi pişcoturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu kiwi şi pişcoturi

  Garantăm că această prăjitură cu kiwi şi pişcoturi este pe cât de arătoasă e pe atât de gustoasă. Nu rămâne decât să o preparaţi ca să vă convingeţi de asta!

 • VIDEO Cum se
curăţă corect şi rapid rodiile, pepenele şi kiwi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum se curăţă corect şi rapid rodiile, pepenele şi kiwi

  Dacă v-aţi întrebat vreodată cum se poate curăţa rapid o rodie fără să vă pătaţi hainele şi să stropiţi totul în jur, există o metodă foarte simplă. Aflaţi cum se taie corect şi alte fructe, precum pepenele roşu, mango şi kiwi.