Stiri despre kiwi

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alimentele care au grijă de pielea ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele care au grijă de pielea ta

  Pentru o piele frumoasă, nu este suficient numai să mergi la salonul de cosmetică şi să foloseşti creme sau loţiuni. Şi alimentaţia joacă un rol important pentru menţinerea sănătăţii pielii. Descoperă ce alimente trebuie să consumi, ca să ai o piele suplă şi sănătoasă!

 • Alimente care te
ajută să slăbeşti rapid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care te ajută să slăbeşti rapid

  Dacă eşti deja la dietă sau te pregăteşti să dai jos două-trei kilograme înainte de sărbători, află care sunt alimentele campioane la slăbire.

 • Alimente bogate în antioxidanţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente bogate în antioxidanţi

  Antioxidanţii sunt substanţe nutritive care provin din alimente şi care au rolul de a preveni şi încetini îmbătrânirea precoce. Antioxidanţii nu pot fi sintetizaţi de organism, de aceea este important să includem zilnic în dietă alimente bogate în antioxidanţi. Iată o listă cu 10 alimente bogate în antioxidanţi.

 • 10
alimente care te răcoresc şi te ajută să slăbeşti vara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 alimente care te răcoresc şi te ajută să slăbeşti vara

  Temperatura corporală crescută în timpul verii te face să transpiri abundent şi poate avea şi alte efecte negative, cum ar fi crampele cauzate de căldură, ameţelile, apariţia iritaţiilor şi a coşurilor precum şi durerile de cap.

 • Prăjitură cu kiwi şi pişcoturi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prăjitură cu kiwi şi pişcoturi

  Garantăm că această prăjitură cu kiwi şi pişcoturi este pe cât de arătoasă e pe atât de gustoasă. Nu rămâne decât să o preparaţi ca să vă convingeţi de asta!

 • VIDEO Cum se
curăţă corect şi rapid rodiile, pepenele şi kiwi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum se curăţă corect şi rapid rodiile, pepenele şi kiwi

  Dacă v-aţi întrebat vreodată cum se poate curăţa rapid o rodie fără să vă pătaţi hainele şi să stropiţi totul în jur, există o metodă foarte simplă. Aflaţi cum se taie corect şi alte fructe, precum pepenele roşu, mango şi kiwi.

 • Cinci fructe recomandate primăvara pentru un corp sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci fructe recomandate primăvara pentru un corp sănătos

  Odată cu venirea primăverii, cel mai bogat sezon al anului în alimente proaspete, este recomandat să consumi produse bogate în substanţe nutritive, mai ales fructe care să-ţi ofere energia zilnică necesară pentru a face faţă cu brio încercărilor cotidiene.

 • Tartă cu kiwi şi nuci, un desert delicios
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tartă cu kiwi şi nuci, un desert delicios

  Vrei să combini gustul uşor acidulat al kiwiului cu aroma suavă a vaniliei? Atunci încearcă această tartă dulce-acrişoară, care va deveni repede desertul preferat al întregii familii!

 • Kiwi, superalimentul care ne ajută să dormim mai bine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kiwi, superalimentul care ne ajută să dormim mai bine

  Kiwi este o prezenţă standard în salatele răcoritoare de fructe. Este plin de vitamina C, are proprietăţi antioxidante care ajută la întărirea sistemului imunitar, iar ultimele studii anunţă că de pe urma lui ai beneficii şi în ceea ce priveşte un somn odihnitor: dacă mănânci kiwi dormi mai bine şi mai mult.

 • FOTO Cinci fructe bune
pentru consumat toamna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cinci fructe bune pentru consumat toamna

  Odată cu schimbarea condiţiilor atmosferice prin venirea toamnei este recomandat să consumi produse bogate în substanţe nutritive, mai ales fructe care să-ţi ofere energia zilnică necesară.