Stiri despre generatie

  76 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Kuweit - ţara şansei pentru generaţia următoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kuweit - ţara şansei pentru generaţia următoare

  Cu ocazia celei de-a 56 aniversări a Zilei Naţionale şi cu prilejul celei de-a 26 aniversări a Zilei Eliberării statului Kuweit, ambasadorul acestei ţări, în România, Excelenţa Sa Talal M. Al-Hajeri a oferit o recepţie, la care au participat numeroşi diplomaţi străini şi autohtoni.

 • Asta e noua generaţie de politicieni?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Asta e noua generaţie de politicieni?

  Ieri, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, un consilier al partidului Uniunea Salvaţi Bucureştiul (USB) a fost surprins când vota în locul unui coleg. În termeni de şmenăreală, vota cu două mâini.

 • Generaţia mea – stigmatul unei societăţi ratate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generaţia mea – stigmatul unei societăţi ratate

  În ultima perioadă mă tot întîlnesc cu oameni din generaţia mea cu care discut. Sînt cei născuţi în anii 70. Este ultima generaţie de copii educaţi în comunism, dar care în afară de educaţie nu au avut alt avantaj al regimului.

 • Intra-belicul nostrum perpetuu...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Intra-belicul nostrum perpetuu...

  Am înţeles zilele acestea mai mult ca oricând că trăim într-o stare de „intrabelic“, de război între noi şi în noi.

 • Creştem o generaţie de tineri cu mentalitate de victimă, hipersensibili şi obosiţi înainte de vreme, avertizează specialiştii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creştem o generaţie de tineri cu mentalitate de victimă, hipersensibili şi obosiţi înainte de vreme, avertizează specialiştii

  Tinerii din ziua de azi se tem să-şi exprime opiniile şi să-şi susţină punctul de vedere, văd piedici la tot pasul, preferă să renunţe la luptă şi să se complacă în rolul victimei, care trebuie înţeleasă şi protejată. Părinţii, şcoala, societatea contribuie la formarea unui mediu în care generaţiile devin tot mai fragile, incapabile să facă faţă criticilor, este de părere directoarea unei organizaţii de tip think tank din Marea Britanie.

 • Infuzie de intelectuali în politică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Infuzie de intelectuali în politică

  A atrage intelectuali într-un partid politic reprezintă un gest pe care îl asimilez igienizării. Este ingredientul minune care a lipsit vieţii politice. Cel care a comportat tot felul de imitaţii care frizează penibilul sau căruia i-a lipsit acţiunea autentică şi coerenţa organizaţională.

 • Premiera săptămânii: „Internul“, o punte între generaţii FOTO VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiera săptămânii: „Internul“, o punte între generaţii FOTO VIDEO

  Filmul „The Intern/ Internul“ are astăzi premiera în cinematografele din România. Cu Anne Hathaway şi Robert De Niro în rolurile principale, pelicula uneşte două generaţii distince şi îi determină pe cei în vârstă să-şi urmeze planurile oricât de târziu ar părea.

 • Reperele maturităţii la tineri: independenţa financiară, luarea deciziilor, mai puţin căsătoria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reperele maturităţii la tineri: independenţa financiară, luarea deciziilor, mai puţin căsătoria

  Generaţia "millennials" (persoanele care în prezent au vârsta cuprinsă între 18 şi 34 ani) abordează ideea de fericire într-un mod radical diferit de cel al celorlalte generaţii, determinând implicaţii profunde asupra marketingului de brand. Aceasta este concluzia cercetării "În căutarea fericirii"(The Pursuit of Happiness), cel mai recent studiu global asupra vieţii celor din generaţia Millennials.

 • Generaţia grăbită a picioarelor de porc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generaţia grăbită a picioarelor de porc

  Când domnul Victor Ponta a câştigat şefia PSD-ului părea că acest partid o apucă pe o cale nouă, cu oameni tineri hotărâţi să lase în istorie organizarea de tip comunist a partidului. Creşteau multe speranţe la vestea că generaţia domnului Ponta preia cel mai mare partid din România. Această generaţie s-a ars repede şi s-a dovedit a fi una de tineri superficiali fără operă şi fără viziune, uşor de corupt şi cu o coloană vertebrală moale.

 • Generaţia Putin. Tinerii în ochii cărora fostul KGB-ist este perfect
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Generaţia Putin. Tinerii în ochii cărora fostul KGB-ist este perfect

  O generaţie întreagă de ruşi acum adultă n-a avut alt model politic decât Putin. Cu primele două mandate la Kremlin, apoi perioada în care a fost prim-ministru şi, din 2012, al treilea mandat de preşedinte, fostul KGB-ist a modelat o întreagă generaţie, acordând dintotdeauna o atenţie sporită tineretului care, acum, îl sprijină fără să clipească.

 • FOTO Tinerii din Iran sfidează regimul islamic cu droguri şi alcool
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Tinerii din Iran sfidează regimul islamic cu droguri şi alcool

  Regimul islamic strict din Iran este ignorat de tinerii din ţară, de la cei bogaţi care rulează pe bancnote ţigări cu marijuana până la cei mai puţin avuţi, care se îmbată consumând băuturi alcoolice aduse clandestin în ţară. Dincolo  de conducerea de fier a liderilor islamici, revolta tinerilor se accentuează de la o generaţie la alta.