Ponta: Nu vom face niciodată un deal cu "Dracul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presedintele social-democraţilor Victor Ponta a negat că PSD ar fi primit sau solicitat bani în ziua votului pentru Legea Pensiilor, răspunzând astfel la acuzaţiile aduse de preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Acesta a mai subliniat faptul că nu vor face niciodată pact cu "Dracul".

Liderul social-democraţilor, Victor Ponta, a declarat astazi la Paltul Parlamentului ca Roberta Anastase va ajunge la inchisoare, pentru ca ce a facut este un act penal.

Oamenilor li se vor taia pensiile din caz, un efect mai grav decat acesta nu exista, a precizat presedintele PSD.

Asa cum noi, in opozitie, am gasit o solutie si luptam impreuna impotriva lui Boc, asa si poporul roman va gasi solutii pentru a lupta impotriva persedintelui.

Legat de informatia potrivit careia grupul parlamentar al PDL va depune plângere penală impotriva lui Victor Ponta, acesta e declarat:

Nu cred ca vor depune nimic.

Nu vom face niciodata deal cu "Dracul", a ţinut să sublinieze Ponta.

Singurul lucru adevarat este ca Legea Pensiilor a fost adoptata fraudulos. Si ca in loc ca dl Basescu sa ceara reexaminarea legii a fost complice. Acestea sunt perdele de fum si daca o mai credem pe Roberta Anastase si pe ceilalti mincinosi inseamna ca ne meritam soarta. Mi se pare sub demnitatea oricarui om normal sa raspunda la acuzatiile unui hot care a fost prins furand.

Sunt presedintele PSD. Nimeni niciodata nu a discutat cu mine, de cand sunt presedinte, pentru niciun fel de vot, pe nicio lege. Cei pe care Anastase si Boc ii cumpara cu bani ii gasiti la partidul independentilor.

Si eu am facut mai multe amendamente, care e situatia acestora nu stiu, nu are legatura cu cele votate. Daca inca ne mai uitam la minciunile d-nei Anastase inseamna ca meritam sa fim condusi de niste hoti.

Orice om cu minim bun simt si-ar fi dat demisia. Fac apel la dl. Traian Basescu sa o demita pe Anastase si sa numeasca un alt presedinte.

Contestam la Curte, maine depunem o plangere penala impotriva celor spuse de R. Anastase.

Cine se lasa cumparat de PDL, locul sau nu e la noi, a conchis Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite