Un YouTuber de şase ani a câştigat peste 11 milioane de dolari din review-urile de jucării

Un YouTuber de şase ani a câştigat peste 11 milioane de dolari din review-urile de jucării

FOTO via Tubefilter

Nu este nici un fel de secret faptul că YouTube este mult mai urmărit de către copii decât televizorul. Asta a ajutat foarte mulţi creatori de conţinut să-şi pună la punct o bază de fani, iar banii au început să curgă fără oprire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă YouTube este plin de canale de review-uri la produse tehnologice, o nişă la fel de importantă, cu extrem de mulţi fani, rămăsese parcă neexploatată. Asta până la apariţia lui Ryan Toys Review, canal întreţinut de un copil de şase ani, care s-a clasat pe locul opt în topul celor mai profitabili YouTuberi din 2017, câştigând peste 11 milioane de dolari din clipurile sale video.

Având în vedere că YouTuberul a început să realizeze astfel de recenzii din anul 2015, creşterea este cu atât mai spectaculoasă. Veniturile sale şi clasamentul în care este prezent au fost ublicate de către Forbes. De asemenea, contul de YouTube este administrat de familia micuţului, care a reuşit să producă sumă fabuloasă în mai puţin de doi ani.

Însă această activitate nu va dura la infinit, a spus chiar mama lui Ryan. Femeia susţine că nu îşi obligă copilul să facă nimic din ce nu-i place şi că totul se va opri atunci când micuţul se va plictisi să se joace şi să fie filmat în tot acest timp. Până atunci, se pare că Ryan nu va avea prea mari probleme cu banii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările