Twitter testează o nouă funcţie numită Comunităţi, asemănătoare Facebook Groups şi Reddit

Twitter testează o nouă funcţie numită Comunităţi, asemănătoare Facebook Groups şi Reddit

Twitter FOTO Shutterstock

Twitter testează o nouă funcţie numită Comunităţi, asemănătoare Reddit, dar şi Facebook Groups şi serverelor Discord, care va permite utilizatorilor să vorbească despre anumite subiecte cu persoane care au interese similare, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Utilizatorii care vor intra într-o comunitate vor putea discuta direct cu aceştia, nu cu toţi urmăritorii lor, şi singurii care vor putea răspunde vor fi membrii comunităţii respective.
 
Spre deosebire de serviciile de acest fel oferite de companiile concurente, toate tweeturile vor fi vizibile public. Asta înseamnă că utilizatorii din afara comunităţii vor putea să citească şi să citeze tweeturile.
 
Primele comunităţi Twitter se concentrează pe câini, vreme, încălţăminte sportivă, îngrijirea pielii şi astrologie, potrivit companiei.
 
Comunităţile vor avea moderatori care vor putea invita alţi utilziatori ai Twitter să intre în grupurile lor.
 
Crearea comunităţilor va fi limitată la început, dar Twitter a spus că va permite mai multor oameni să creeze comunităţi în lunile următoare.
 
Twitter a testat funcţia Comunităţi în februarie, în timpul evenimentului anual al companiei Analyst Day.
 
Noua funcţie face parte din strategia Twitter de a lansa mai multe funcţii, pentru a-şi dezvolta baza celor 315 de utilizatori zilnici monetizabili şi a aduce veniturile anuale la 7,5 miliarde de dolari până la sfârşitul anului 2023.
 
În cadrul acestei strategii, Twitter a lansat săptămîna trecută Super Follows, o funcţie care permite unor utilizatori selectaţi să îi taxeze pe alţii pentru accesul la conţinut pe bază de abonament.
 
Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările