Facebook vă permite acum să ştergeţi în masă postările vechi. Cum funcţionează

Facebook vă permite acum să ştergeţi în masă postările vechi. Cum funcţionează

Facebook Manage Activity.

Facebook lansează o nouă funcţie, care va fi o bucurie pentru oricine doreşte să îşi şteargă toate datele irelevante postate în trecut pe profilul personal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Caracteristica numită „Gestionare Activitate” (Manage Activity), le permite utilizatorilor să trieze cu uşurinţă mesajele puse pe wall, după care să ascundă sau să le şteargă pe cele nedorite, în masă. Funcţia simplifică foarte mult procesul actual de eliminare a conţinutului nedorit de pe profilului personal Facebook.
 
Reţeaua socială a prezentat câteva scenarii posibile când instrumentul se dovedeşte util:
 
„Indiferent dacă vă doriţi un loc de muncă după facultate sau încheiaţi o relaţie, ştim că lucrurile se schimbă în viaţa oamenilor şi vrem să vă facilităm simplificarea prezenţei pe Facebook pentru a reflecta mai exact cine sunteţi în prezent. Acesta este motivul pentru care lansăm funcţia Gestionare Activitate pentru a vă ajuta să arhivaţi sau să ştergeţi postări vechi, toate aceste lucruri putând fi realizate dintr-un singur loc”, a fost comunicat în cadrul unui anunţ recent Facebook.
Funcţia "Gestionare Activitate" permite arhivarea sau stergerea postările selectate. Prima variantă implică ascunderea oricăror postări de ceilalţi utilizatori, putând fi totuşi vizualizate de autor. A doua opţiune permite mutarea comentariilor sau fotografiilor vechi într-un coş dedicat elementelor şterse; ai la dispoziţie 30 de zile pentru a decide dacă doreşti să păstrezi datele, după această perioadă ele vor fi şterse implicit pentru totdeauna. Poţi şterge postările individual sau în masă.

 

Instrumentul oferă criterii utile de filtrare care te ajuta să sortezi şi să găseşti postări care se încadrează într-un anumit interval de timp. Nu mai este nevoie să cauţi în detaliu în cronologia personală Facebook, să vizualizezi fiecare postare, să te bazezi pe aplicaţii terţe sau să iei în calcul opţiunea cea mai drastică şi anume ştergerea contul de Facebook. 

Noua caracteristică este disponibilă în aplicaţiile mobile Facebook şi în Facebook Lite, în viitor fiind disponibilă şi pe desktop. Poţi accesa această opţiune intrând în secţiunea „Jurnal de activităţi” (Activity Log) din profilul personal şi selectând „Gestionare activitate”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: