Samsung va lansa anul viitor un telefon Note cu ecran „pliabil”

Samsung va lansa anul viitor un telefon Note cu ecran „pliabil”

Foto: Bild.de

În cadrul evenimentului de lansare a lui Samsung Galaxy Note 8 în Coreea de Sud, Koh Dong-jin, preşedintele companiei, a declarat că producătorul sud-coreean are ca obiectiv lansarea unui telefon cu ecran pliabil. Terminalul va face parte din gama Note.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Pot să vă spun că urmărim să lansăm un telefon cu ecran pliabil anul viitor, şi sper să trecem peste provocările pe care un astfel de dispozitiv le atrage după sine”, a spus Dong-jin conform AP.

El nu a elaborat despre ce ar putea însemna eventualele probleme care ar putea apărea şi a spus că un telefon pliabil cu tehnologie de ultimă generaţie nu poate fi uşor de produs.

În plus, pe lângă noul telefon, Samsung are în plan şi lansarea unei boxe inteligente, care le va face concurenţă lui Amazon Alexa şi Apple Homepod. Nu se cunosc prea multe detalii despre asta, însă ar exista o posibilitate ca inteligenţa artificială din spatele boxei să fie chiar Bixby, asistentul perosnal folosit pe terminalele S8 şi Note 8.

În plus, şeful Samsung a mai declarat că Galaxy Note 8 a întrecut orice aşteptări, din punct de vedere al vânzărilor, chiar dacă este cel mai scump telefon pe care compania sud-coreeană l-a lansat vreodată. 

citeste totul despre: