Cele mai mari schimbări Orange: noi abonamente şi apeluri VoLTE pentru cea mai bună calitate

Cele mai mari schimbări Orange: noi abonamente şi apeluri VoLTE pentru cea mai bună calitate

Orange lansează convorbiri prin VoLTE, dar doar pe telefoane Samsung. FOTO Răzvan Băltăreţu/Adevărul

Orange aduce în România apelurile 4G prin tehnologia VoLTE. Astfel, conform companiei, este asigurată o conectare de cinci ori mai rapidă decât în prezent. Mai mult, Orange schimbă şi oferta de abonamente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Orange România lansează apelurile 4G prin tehnologia VoLTE în parteneriat cu Samsung, ceea ce înseamnă că doar pe telefoanele Galaxy S6 şi Galaxy S6 edge te poţi bucura de această funcţionalitate. Julien Ducarroz, directorul comercial al operatorului, a spus, într-o conferinţă de presă organizată astăzi, că Orange va oferi în curând şi serviciul de apel prin reţelele WiFi, optimizând astfel folosirea reţelei sale şi extinzând acoperirea pentru serviciile de voce în locuri greu accesibile.

"(În cazul apelurilor VoLTE) transferul de date se face la viteze 4G, în timp ce apelurile de voce dispuneau doar de viteze 3G. De luni (n.red.: 14 septembrie), conexiunile se vor realiza foarte repede, aproape instant, faţă de cele câteva secunde cât aveai de aşteptat cu tehnologia 3G. De asemenea, nivelul calităţii şi clarităţii sunetului va fi mai ridicat", a mai spus Ducarroz.

Noile tipuri de abonamente Orange

Pe lângă parteneriatul cu Samsung şi lansarea apelurilor prin VoLTE, Orange schimbă şi oferta de abonamente. De acum, renunţă la animale şi alege să le denumească şi compună în funcţie de nevoile utilizatorilor. Astfel, printr-o nouă poziţionare a brandului, Orange îşi concentrează oferta pe nouă teme principale: Acasă, Familie, Distracţie, Tehnologie, Beneficii, În mişcare, Stare de bine, Tarif, şi Afaceri. Operatorul va lansa o nouă campanie de comunicare şi o nouă identitate la nivel de grup.

Noile abonamente înlocuiesc Cangur, Panteră şi Colibri şi sunt împărţite după cum urmează: abonamentele de bază sunt Orange Me, dedicate serviciilor de voce, şi Orange Net pentru internet, care şi includ mai multe resurse ca niciodată, precum şi smartphone-uri sau tablete la 0 euro. 

Pachetele Orange Share şi Orange Family vin cu beneficii la nivel individual sau la nivel de familie pentru cei care folosesc mai multe servicii: abonamentele Orange ShareOrange Family, adresate familiilor cu nevoi diferite de comunicare, care îşi pot configura pachetele potrivite pentru a beneficia de apeluri nelimitate, trafic dublu de Internet pe mobil sau reduceri în familie şi Orange Pro, abonamente individuale dedicate micilor întreprinzători, cu abundenţă de resurse, care răspund nevoii de optimizare şi dezvoltare a afacerilor. Companiile mici şi mijlocii care aleg abonamentele Orange Pro beneficiază de ofertele Orange Share şi Orange Family.

Ar trebui să ştii şi că site-ul Orange va beneficia de un nou layout, introducând designul responsive pentru a afişa informaţiile la fel pe desktop şi dispozitive mobile. Directorul a mai spus că urmăresc astfel o simplificare a portofoliul, rămânând cu opt planuri tarifare, deoarece există o diversitate de clienţi în baza de date şi nu e posibil să aibă unul sau două planuri la atâţia clienţi. "În cinci ani, totul va fi mai simplu, atunci când lumea va folosi mai mult traficul de date", a completat Ducarroz.

Printre alte beneficii pentru clienţi, Orange extinde un program care a debutat la festivalul Summer Well. Odată cu achiziţia unui smartphone 4G, primeşti o baterie externă Power Up pe care dacă o descarci şi n-ai unde s-o reîncarci, o poţi schimba cu una nouă, încărcată, din orice magazin Orange. Mai mult, operatorul le va oferi clienţilor posibilitatea cumpărării de telefoane inteligente cu plata în rate lunare egale, care se vor regăsi pe factura abonamentului. Digi oferă deja o astfel de opţiune, dar Orange se bucură de o acoperire mai bună şi de mai mulţi clienţi. 

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările