Fiecare brand este lider în domeniu, stabilind noul standard în ceea ce priveşte specificaţiile, inovaţia şi designul.

XTORM Accesorii de călătorie de calitate care oferă #moreenergy

Gama de produse Xtorm include o varietate de încărcătoare (waterproof, alimentare USB-C pentru laptop etc), staţii de curent alternativ, cabluri, încărcătoare solare, huburi de alimentare USB şi încărcătoare wireless.

https://www.xtorm.eu/en/

LINQ by ELEMENTS

LINQ byELEMENTS, un brand premium de conectivitate, ce se bazează pe o tehnologie integrată simplă, cu o compatibilitate perfectă cu produsele dedicate. Actualele hub-uri USB-C sunt în top, având cele mai înalte specificaţii unificate între toate produsele de pe fiecare port individual, ceea ce le face uşor de utilizat. Fiecare produs are suport pentru încărcare PD TypeC 100W, 4K @ 60Hz HDMI2.0 şi USB3.2 pentru cea mai mare viteză de date posibilă în reţea şi USB. Anul 2021 va aduce mai multe astfel de produse în portofoliu.

https://linqbyelements.dk/

Huse Gecko

Image

Specialist în protecţie zilnică pentru dispozitive mobile, Gecko Covers dispune de o gama variată de huse durabile pentru: laptop, tableta şi e-reader, oferind protecţie maximă, zi de zi.

https://www.geckocovers.com/en/

Njord by ELEMENTS

Njord byELEMENTS, o colecţie de accesorii premium exclusiv pentru Apple, realizate din piele de somon islandeză.

Textura naturală a husei oferă şi  o senzaţie  tactilă de neegalat, îmbunătăţind conexiunea emoţională a utilizatorului cu dispozitivul.

https://www.njordbyelements.dk/