Acer a anunţat un desktop şi două laptopuri din gamă ConceptD, pentru creatorii de conţinut

Acer a anunţat un desktop şi două laptopuri din gamă ConceptD, pentru creatorii de conţinut

Desktop Acer ConceptD 300.

Acer a anunţat noul desktop ConceptD 300 pentru creatorii de conţinut şi actualizează notebook-urile ConceptD 7 şi ConceptD 7 Pro.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul conferinţei globale de presă next@acer, compania a anunţat noi dispozitive din gama ConceptD, un brand de PC-uri premium, concepute pentru creatorii de conţinut. Noul ConceptD 300 este un desktop puternic mid-tower, conceput pentru proiecte BIM şi CAD, modelare 3D intensă, randare şi animaţie. În plus, notebook-urile ConceptD 7 şi ConceptD 7 Pro au acum procesoare Intel Core din a 10-a generaţie şi noua tehnologie de răcire Acer Vortex Flow.

PC-urile Acer ConceptD sunt optimizate pentru graficieni, designeri, ingineri, arhitecţi, dezvoltatori şi alţi creatori.

Desktop-urile ConceptD au un design atemporal, de culoare albă, şi pot fi împerecheate cu un monitor asortat.

Cel mai nou desktop al seriei, ConceptD 300 este un dispozitiv cu carcasă de 18l, suficient de mic pentru a fi plasat discret pe un birou. Designul său include un finisaj alb, panou superior din lemn şi panou frontal negru. O serie de caracteristici funcţionale au fost integrate în estetica desktop-ului: o admisie de aer frontală mare cu model triunghiular care, împreună cu ventilaţia laterală, asigură o răcire optimizată şi menţine nivelurile de zgomot la mai puţin de 40 dBA, echivalentul unei săli de bibliotecă.

Acesta include un procesor Intel Core până la i7 din a 10-a generaţie, grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 şi 64 GB memorie DDR4 2666 MHz, facilitând editarea video, proiectele CAD şi modelarea 3D. Echipat cu un HDD de până la 4TB şi un SSD PCIe M.2 de până la 1TB, noul ConceptD 300 este ideal pentru arhitecţi, artişti 3D şi editori video.

Panoul frontal are porturi I/O proiectate ergonomic pentru acces facil. O gamă completă de porturi oferă conectivitate excelentă: porturi multiple USB 3.2, un cititor de card SD integrat şi un port USB Type-C pentru suport multi-display şi transfer de date de până la 10 Gbps.

ConceptD 7 şi ConceptD 7 Pro 

Notebook-urile ConceptD 7 au un şasiu alb, subţire şi uşor, care va arăta întotdeauna curat şi elegant datorită unui strat special de protecţie din ceramică aplicat pe suprafeţele metalice şi care oferă duritate şi rezistenţă la murdărie şi îngălbenire.

Ambele notebook-uri ConceptD 7 actualizate oferă performanţe de calibrul unui desktop, cu procesoare Intel Core din a 10-a generaţie, cu AI încorporat pentru performanţe inteligente, Intel Wi-Fi 6 (Gig+), tehnologie Thunderbolt 3 şi un afişaj 4K IPS. Conexiunea wireless este de până la 3 ori mai rapidă decât standardul 802.11ac 2x2 80 MHz (867 Mbps), oferind o latenţă redusă, factor critic pentru streaming sau conferinţe video.

ConceptD 7 Pro are un procesor grafic până la NVIDIA Quadro RTX 5000 care este echipat cu 3072 CUDA Cores, 48 RT Cores, 384 Tensor Cores şi 16GB memorie GPU, oferind tot ce este necesar pentru a lucra pe mai multe aplicaţii de creaţie de conţinut simultan.

ConceptD 7 include grafică NVIDIA GeForce RTX, potrivită pentru proiectare digitală, creare de videoclipuri pentru YouTube, creare de conţinut 3D în timp real sau streaming live de pe Twitch.

O caracteristică distinctivă a notebook-urilor ConceptD 7 este afişajul 4K validat PANTONE UHD de 15,6 inci (3840 x 2160) care oferă o gamă largă de culori şi care acoperă 100% din spaţiul de culoare Adobe RGB şi acurateţe Delta E<2 pentru o precizie remarcabilă a culorilor.

Ambele modele includ o nouă soluţie de răcire personalizată. Trei ventilatoare foarte eficiente şi cea mai recentă tehnologie termică de la Acer lucrează împreună pentru a genera un „Vortex Flow” aerodinamic unic, care reduce nivelurile de zgomot la mai puţin de 40 dBA şi se asigură că toate componentele din interiorul dispozitivului rămân reci, chiar şi atunci când sunt supuse unor sarcini intense.

Porturile USB 3.2 Gen 2 actualizate permit conexiuni şi mai rapide (până la 10 Gbps) cu camere şi unităţi externe, în timp ce Thunderbolt 3 oferă încărcări mai rapide de fişiere şi viteze de transfer la 40 Gbps. DisplayPort prin USB-C permite conexiuni rapide cu afişaje multiple. Touchpad-ul a fost, de asemenea, îmbunătăţit cu Corning Gorilla Glass pentru o utilizare fluidă şi precisă. În cele din urmă, DTS X: Ultra Audio oferă o calitate audio superioară, factor extrem de important pentru streaming live, prezentări şi întâlniri online.

Preţuri şi disponibilitate

Desktopul ConceptD 300 va fi disponibil în EMEA din noiembrie, la preţuri începând de la 1,299 EUR.

ConceptD 7 Pro va fi disponibil în EMEA din octombrie, la preţuri începând de la 3,699 EUR.

ConceptD 7 va fi disponibil în EMEA din octombrie, la preţuri începând de la 2,899 EUR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările