Zalău: Pentru a-şi atrage clienţii, RFV vrea să le izoleze termic blocurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szmola Roland, directorul RFV
Szmola Roland, directorul RFV

Reprezentanţii societăţii RFV Distriterm SRL, care au preluat în urmă cu o lună serviciul de distribuţie a energiei termice în Zalău, au anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că pregătesc o strategie de atragere de noi clienţi.

 Este vorba despre un program prin care blocurile care se vor rebranşa la sistemul centralizat de încălzire vor fi reabilitate termic pe cheltuiala societăţii, a explicat Szmola Roland, directorul societăţii, precizând că mai multe detalii vor fi făcute publice în prima parte a anului viitor. În principiu, societatea ar putea oferi ca bonus la rebranşare o reabilitare completă la blocului, de la izolare termică exterioară, la înlocuirea tâmplăriei şi până la schimbarea instalaţiei interioare, inclusiv a caloriferelor.

RFV a preluat de la fostul operator, Uzina Electrică,636 de consumatori casnici şi 48 de instituţii, în mare parte şcoli şi grădiniţe din oraş. De la preluare au mai fost racordate la sistemul centralizat de încălzire încă două instituţii – susţin reprezentanţii companiei. În privinţa rebranşării consumatorilor casnici, aceştia spun că este posibilă numai în anumite zone ale oraşului, acolo unde reţeaua de distribuţie, veche de 30 de ani, nu este distrusă în proporţie prea mare. Societatea va investi în perioada următoare în reabilitarea acestei reţele, inclusiv a punctelor termice, patru dintre ele fiind pe lista de investiţii din 2011.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite