Zalău: Drogurile nu-şi au locul în comunitatea ta! O campanie de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O campanie de prevenire a consumului de droguri în rândul tinerilor a fost lansată în această săptămână. Campania, denumită „Alternative – În comunitatea ta, drogurile nu îşi au locul” are ca scop promovarea alternativelor la consumul de droguri, ca modalităţi sănătoase de petrecere a timpului liber.

În Sălaj, activităţile vor consta în întâlniri interactive de informare – comunicare – educare cu elevii de liceu, prezentarea consecinţelor consumului de droguri în rândul elevilor şi a măsurilor care pot fi luate, în întâlniri cu cadrele didactice ( în 05 mai la Liceul Pedagogic „Gh. Şincai” Zalău şi „Gh. Pop de Băseşti” din Cehu -Silvaniei).
De asemenea, la nivelul oraşului Jibou, în parteneriat cu Primăria şi cu sprijinul unui grup de voluntari antidrog constituit la nivel local, activităţile au început de vineri cu ecologizarea unei porţiuni din valea Someşului şi vor continua miercuri, 4 mai, de la orele 17.00 cu un spectacol realizat de artişti locali, la care intrarea se va face pe baza predării unor cantităţi de maculatură. Sumele realizate atât în activitatea de ecologizare, cât şi în urma predării maculaturii vor fi folosite pentru activităţile ulterioare de prevenire a consumului de droguri în rândul comunităţii oraşului Jibou.


Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite