UPDATE Vânzătoare prădată de un adolescent de 17 ani. Tânărul a sugrumat-o şi i-a luat banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent de 17 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a tâlhărit o femeie într-un magazin din sat.

UPDATE Magistraţii jibouani au admis propunerea procurorilor şi l-au trimis pe tânăr în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.


Poliţiştii Postului de Poliţie Cuzăplac au prins luni, 5 martie, un minor de 17 ani, bănuit că a tâlhărit o femeie din comună. Infracţiunea a fost comisă în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 11, în timp ce victima, vânzătoare într-un magazin sătesc, era la serviciu.

"Poliţia a fost sesizată de o femeie din comuna Cuzăplac despre faptul că, în timp ce se afla la serviciu, un tânăr a strâns-o cu braţul de gât, iar dintr-un sertar a sustras suma de 75 de lei, după care a părăsit locul faptei", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Autorul a fost prins la scurt timp, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, minorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. În cursul zilei de marţi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie .
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a acestuia.

Mai puteţi citi:

Jaf sub ameninţarea cuţitului la o sală de jocuri de noroc. Poliţiştii îl caută pe autor

Metodă ingenioasă de furt. Cum au reuşit doi bărbaţi să lase o femeie fără 500 de lei la coafor

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite