Margot Robbie, ţinta glumelor fratelui ei după ce a pierdut Oscarul: mesajul amuzant transmis de tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fratele mai mic al actriţei Margot Robbie (27 de ani) s-a amuzat copios pe seama faptului că aceasta nu a câştigat Oscarul pentru rolul din „I, Tonya“. Evident, totul a fost în spirit de glumă şi, ulterior, i-a transmis că o iubeşte şi că este mândru de ea.

Margot Robbie a fost nominalizată la Oscar 2018 pentru rolul patinatoarei americane Tonya Harding din filmul „I, Tonya“, însă în cele din urmă statueta a mers la principala favorită – Frances McDormand, pentru interpretarea „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“.

Margot Robbie a venit însoţită la gală de mama sa, iar fratele ei mai mic a urmărit ceremonia din faţa televizorului, comentând pe Instagram.

După ce a felicitat-o pe McDormand pentru victorie, precizând că a avut unul dintre cele mai bune discursuri din istorie, Cameron Robbie şi-a îndreptat atenţia şi către sora sa, glumind pe seama ei.

„Şi un mesaj pentru Margot. Nu ai fost suficient de bună, aşa e? Bănuiesc că voi rămâne preferatul mamei!“, a transmis tânărul pe Instagram.

Ulterior, Cameron a revenit cu un nou mesaj: „Doar glumeam. Plâng, la propriu. Sunt mândru şi fericit.“

image

Cu siguranţă Margot a apreciat gluma, mai ales că fratele ei a fost printre primii care au felicitat-o pentru prima nominalizare la Oscar din carieră. „Nu pot exprima în cuvinte cât de mândru sunt“, a scris la momentul respectiv Cameron în dreptul unei imagini în care îşi strânge cu putere sora la piept. 

image

Margot Robbie nu a reuşit să traducă în victorie nominalizarea la Oscar, însă mama sa din film da, Allison Janney câştigând la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite