Şeful Poliţiei Sălaj se întoarce pe postul de adjunct. Cine asigură comanda Inspectoratului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miron Ştirb are la activ două împuterniciri FOTO Adevărul
Miron Ştirb are la activ două împuterniciri FOTO Adevărul

La concursul organizat în urmă cu două săptămâni pentru şefia Inspectoratului, unul dintre candidaţi nu s-a prezentat, iar ceilalţi doi, nu au luat notă de trecere.

Ajuns la capătul celei de-a doua şi ultima perioade de împuternicire la comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Miron Ştirb a revenit pe postul de ajunct al instituţiei pe care este titular.
Din această poziţie, el va conduce, totuşi, IPJ Sălaj, după ce inspectorul general al Poliţie Române l-a desemnat să preia atribuţiile de comandant până la organizarea unui nou concurs pe post. Desemnarea presupune că Ştirb nu va beneficia de indemnizaţie de conducere.

În această situaţie, Ioan Groza, cel care a fost împuternicit în urmă cu doar o lună adjunct al Inspectoratului, este nevoit să se întoarcă în fotoliul de şef al Serviciului de Ordine Publică.

Reamintim că postul de şef al IPJ Sălaj a fost scos la concurs în 9 septembrie, când unul dintre candidaţi nu s-a prezentat, iar ceilalţi doi, printre care şi Miron Ştirb, nu au luat notă de trecere.

Citiţi şi:

Rezultatele concursului pentru şefia IPJ. Cum s-au descurcat cei trei candidaţi şi cine va prelua comanda instituţiei

Un concurs picat, celălalt, abandonat. Şeful Poliţiei Municipale rămâne fără scaun

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite